Çözüldü WG Attığım Yerlerde Kıramazsın Uyarısı Geliyor Fakat Kırılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Skript Veyada Bir Plugin Yüzünden Kaynaklanıyor Olabilirmi?

Birde bunu dene.

Ekli dosyalar

Bir Skript Veyada Bir Plugin Yüzünden Kaynaklanıyor Olabilirmi?
Bence Bir Plugin yüzünden kaynaklanıyor galiba aynı hayatı şimdi ASkyblockta almaya başladım Başkasının warpında oyuncular blok kırabiliyor oyuncuya sadece Bu Ada Korunuyor Uyarısı geliyor aynı wg de olduğu gibi

Askyblock konusu için configden BREAK_BLOCKS Kısmını false olarak değiştir eğer true ise eğer olmazsa bu askyblock u indir yani güncelle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
wg konusu içinse sürümün eğer 1.8 ise bunu kullanmalısın diğer versionlarda aynı hatayı alırsın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ayrıca worldedit sürümünüde değiştirip bu sürümü kullanmalısın
bunları dene cevabını bekliyorum

Moderatör tarafından düzenlendi:
Askyblock konusu için configden BREAK_BLOCKS Kısmını false olarak değiştir eğer true ise eğer olmazsa bu askyblock u indir yani güncelle
wg konusu içinse sürümün eğer 1.8 ise bunu kullanmalısın diğer versionlarda aynı hatayı alırsın
ayrıca worldedit sürümünüde değiştirip bu sürümü kullanmalısın
bunları dene cevabını bekliyorum
Hepsini Yaptım Yine Aynı Sorun Hiç Birşey değişmedi

@Mithatcan Kırca spigot sürümün nedir? /bukkit:version eğer yasak değilse forumda sunucu ip si verirsen daha net anlatıcam

@Mithatcan Kırca spigot sürümün nedir? /bukkit:version eğer yasak değilse forumda sunucu ip si verirsen daha net anlatıcam
Screenshot_3.png

hdgcraft.globalgameserver.com

Ben Sorunu Çözdüm Sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl