WG atılan yerin üstüne yeni WG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DoluAkbil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 907
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoluAkbil

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
dasd.png

Resimde gördüğünüz gibi yuvarlak olan kısımları Spawn olarak tümünü seçerek WG yapmak istiyorum vede PVP ve Mobların spawn olmaları için ayrı bi alan daha yaptım Ben istiyorum ki Yuvarlak olanlar bölümünde hepsini kapsayacak ayarları veriyim artı olanlarıda ayrı bir wg vererek Örneğin, PVP yerinde pvp açık olsun geri kalanları açık olmasın Moblar spawnda spawn olmasın Mob yerlerinde spawn olsun Böyle bir şansım varmı soruyu umarım anlatabilmişimdir

Wgleri ayrı ayrı atabilirsin bende öyle yapıyorum

Anladım ben komple yapmak istedim sonra istediğim yerleri kendim ayarliyim dedim ama olmuyo demekki Peki WG atılmayan yerlerdede pvp açık oluyo onu nasıl kaldırabilirim server.pro dan false yapıp wg de pvp yi açsam bi sorun olmaz demi?

rg flag __global__ pvp false yap tüm dunyada pvp kapanır wg de açık olan yerde açık kalır
eger __global__ diye bir yer yoksa nasıl yapacagını bilmiyorum :)

Bana yardım etme şansın varmı rica etsem işin yoksa Skype: [email protected] Eklersen görüşelim WG atan yetkili ortalarda yok ben uğraşıyorum bütün işlerle bu aralar zor oluyor

Suan okuldan donuyorum 30dkya istek atarim en gec[DOUBLEPOST=1490956584,1490956546][/DOUBLEPOST]Suan okuldan donuyorum 30dkya istek atarim en geç

Viphammadde alanı nasıl yapılıyorsa burayı da öyle yapabilirsin.
Video:

Sorun çözülmüştü kusura bakmayın güncellemeyi unuttum başlığı Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl