B
BrownX
Ziyaretçi
kashiandwazaki
Selamlar,wg nasıl atılır yardımcı olurmusunuz
Beawen#6452
yapıştır başkanSelamlar,
WG atmak için ilk olarak wg atılacak yeri seçmeniz gerekmektedir.
//wand yazarak elinize tahta baltayı alıyorsunuz.
Sonrasında seçeceğiniz alanın bir köşesinden sol tık ile seçiyorsunuz ve çaprazındaki köşeden'de sağ tık ile seçiyorsunuz.
Seçme işini bitirdikten sonra //expand vert komutunu giriyorsunuz.(Bu komut ile seçtiğimiz alan en alttan en üste kadar seçilmiş olacak.)
Sonrasında /rg flag (herhangibirisim) ile wg alanımızı oluşturuyoruz.
Sonrasında ;
/rg flag isim build deny (Bu komut wg'li alanda build yapılmasını engeller açmak için deny yerine allow yazmanız yeterlidir.)
/rg flag isim pvp deny (Bu komut wg'li alanda pvp yapılmasını engeller açmak için deny yerine allow yazmanız yeterlidir.)
/rg flag isim mob-spawning deny (Bu komut wg'li alanda mob spawnlanmasını engeller açmak için deny yerine allow yazmanız yeterlidir.)
/rg flag isim tnt deny (Bu komut wg'li alanda tnt kullanımı engeller açmak için deny yerine allow yazmanız yeterlidir.)
/rg flag isim invincible allow (Bu komut wg'li alanda fall damage yemenizi engeller eski haline döndürmek için allow yerine deny yazmanız yeterlidir.)
bu şekilde flaglar ile istediğinizi yapabilirsiniz.Detaylı flaglarıburadan bulabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İyi forumlar. :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!