West Craft v1.0.0 - Türkiye'nin yeni oyun modu.

abiii
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hatırladım :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada beyler, fikirleri görüp kolay demeyin ya artık. Fikri arkadaş üretiyor, translate edip araştırıyorsunuz sonra bulup bende de var diyorsunuz. Bu fikir kimden çıktı ona bakın biraz. Artık ürünler değil fikirler para ediyorrr

abiii
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hatırladım :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada beyler, fikirleri görüp kolay demeyin ya artık. Fikri arkadaş üretiyor, translate edip araştırıyorsunuz sonra bulup bende de var diyorsunuz. Bu fikir kimden çıktı ona bakın biraz. Artık ürünler değil fikirler para ediyorrr
Buradaki çoğu sistemin yapımcısı zaten benim, araştırsalar'da bulamazlar merak etme. :D:D

Hoşuma gitti, fikirler özgün ve güzel. Kendi yaptığım eklenti paketine benzettim ancak çok büyük farkları da var. Eklenti paketi ve haritalar 55₺ uygun gözüküyor . Başarılarının devamını dilerim, bol satışlar. :D

Sistemler Güzel Fiyatını Hakediyor Bence.

ne bileyim içimden yabancı bir server alıp türkçeleştirilmiş gibi geldi -_-

diğerlerinden ayıran bi olayı yok acaba ücretli satarken düşündünüz mü "bu paket acaba iş yapar mı?" diye

diğerlerinden ayıran bi olayı yok acaba ücretli satarken düşündünüz mü "bu paket acaba iş yapar mı?" diye
Batı hayatından beklentin nedir, uzaya roket mi atalım ?

Fiyatı gayet ucuz. Bana kalsa 150 den aşağı olmaz. Yorumlara bakınca skyblock, faction paketlerine 100 - 200 tl veren insanlar gereksiz şeyler yazmış.

Yaratıcılığını gayet güzel bir şekilde ortaya dökmüşsün, fiyatlar gayet uygun. Hayırlı Satışlar!

|--------------------------|
|Güzel Bir Paket Olmuş|
|--------------------------|
-------------------------------------------------------

Kaliteli Bir Survival +RealRpg Tarzı Bir plugin Paketi İncelemek İçin

BANA TIKLA

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl