Tasarım WellSetups - Wiolent Konu Tasarımı

WellSetups

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Onaylı Satıcı
Elmaslar
387
X
https://x.com/wellsetups

Discord:

proomp

Tasarımcı: @Llampis
Discord: llampis

Kendi sunucunuza özel bir konu tasarımı yaptırmak istiyorsanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucumuza katılıp sipariş talebi oluşturmanız yeterlidir.

TxsleiO.jpeg

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR
WEB -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

DISCORD -

DİĞER STOK KONU TASARIMLARI -

SOSYAL MEDYA -

TASARIMCI PORTFOLYOSU:

Gayet başarılı hocam başarılar dilerim.

Gerçekten çok hoş bir tasarım olmuş elinize sağlık.

Güzel gözüküyor, elinize sağlık

Saygılarımla,
İyi Forumlar.

Çok hoş bir konu tasarımı, ürünlerinizin genelini beğeniyorum başarılı bir firma umarım bir gün deneyimleme fırsatım olur. Emeğinize sağlık.

Kısa ve öz E F S A N E wellsetupsun asla kötü yaptığı bir şey görmedim çünkü :love:

Çok hoş bir konu tasarımı, ürünlerinizin genelini beğeniyorum başarılı bir firma umarım bir gün deneyimleme fırsatım olur. Emeğinize sağlık.
Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz

Konu oldukça güzel duruyor başarılar dilerim Liampis

Fontlar ve arka plan birbirini boğmamış, gayet okunaklı duruyor. Başarılı çalışma, iyi satışlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl