WellSetups

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Onaylı Satıcı
Elmaslar
486
X
https://x.com/wellsetups

Discord:

proomp

Tasarımcı: @Llampis
Müşteri: @Canayaz
İletişim - Discord: proomp

rAqpbOG.png

Web:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kaliteli duruyor, elinize sağlık.

Tek başına bir ScoreBoard olarak oldukça güzel duruyor, fakat oyundaki küplüğün tasarımdan ayrılması deneyimi biraz ölçüsüz kılıyor. Tavsiye verecek olursam bu ScoreBoard'ı güzel bir çin-temalı texture packe uyarlamanız veya tasarımı oyunun stiline uyarlı bir şekilde pixelize etmeniz benim fikrimce oyunculardaki hissi daha ölçülü kılar.

Sizin fikrinizi de duymak isterim.

Kaliteli duruyor, elinize sağlık.
Teşekkürler.

Tek başına bir ScoreBoard olarak oldukça güzel duruyor
Bu bir scoreboard değil esc menu.

fakat oyundaki küplüğün tasarımdan ayrılması deneyimi biraz ölçüsüz kılıyor. Tavsiye verecek olursam bu ScoreBoard'ı güzel bir çin-temalı texture packe uyarlamanız veya tasarımı oyunun stiline uyarlı bir şekilde pixelize etmeniz benim fikrimce oyunculardaki hissi daha ölçülü kılar.
Oyuncuların fikirlerinden ziyade müşterimizin fikrine göre yapıyoruz. Çin temalı uyarlamak derken ne demek istediniz anlamadım. Bu bir deneme veya satış için hazırlanmış bir tasarım değil, müşterinin sunucusuna özel olarak yapılmış bir tasarım.

evet ESC menu karıştırdım

özel sipariş ise bir şey diyemem

çin temalı tasarımdan kastım ESC menünün çin / japonyadaki evlerin çatılarına benzemesindendir
1715431069781.jpeg

Eline emeğine sğalık bu ney böyle aşşııııkkkk oldum

Her tasarım gibi buda bir harrika :love:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl