Satıcı Tanıtımı WellSetups - Kişiye Özel Hizmetler & Stok Ürünler: Eklenti Paketi, Tasarım, Pixel Art | +1000 Memnun Müşteri, +100 Yorum

Kendilerinden logo tasarımı aldım, uygun bir fiyata gayet şık bir tasarım yaptılar. Logo vb. tasarım yaptırmayı düşünüyorsanız örnek tasarımlarına göz atmadan geçmeyin.

Kendilerinden logo tasarımı aldım, uygun bir fiyata gayet şık bir tasarım yaptılar. Logo vb. tasarım yaptırmayı düşünüyorsanız örnek tasarımlarına göz atmadan geçmeyin.
Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz

Gerçekten beklediğimden iyi hizmet verdiler. Türklerle çalışmıyorum asla bu tür konularda, aciliyet sebebiyle ulaştım arkadaşlar direkt teslim verdiler. Ellerine sağlık.

Fikrimce konu tasarımı şu an biraz "outdated" kalmış, tekrardan yapsa sarar :like:

Gerçekten beklediğimden iyi hizmet verdiler. Türklerle çalışmıyorum asla bu tür konularda, aciliyet sebebiyle ulaştım arkadaşlar direkt teslim verdiler. Ellerine sağlık.

Skyblock sunucumun ESC menüsünü yaptırdım. Tam da belirttiği saatte ve günde teslim aldım. Gerçekten güzel bir işçilik ve uygun fiyat ile çalışmalarını tamamladılar. Ellerine sağlık,

WellSetups ailesi!​

Skyblock sunucumun ESC menüsünü yaptırdım. Tam da belirttiği saatte ve günde teslim aldım. Gerçekten güzel bir işçilik ve uygun fiyat ile çalışmalarını tamamladılar. Ellerine sağlık,

WellSetups ailesi!​

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

WellSetups (Foreda) Referanslar

Güzel

WellSetups (Foreda) Referanslar

Güzel Tasarımlar Var Başarılar!♥️

Kaliteli, güvenilir ve hızlı.. Selam olsun..

Tüm Stok Ürünlerde %50 İndirim Var. Son Gün 10 Ocak

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl