Paylaşım WellSetups - ItemTag Türkçe Çeviri

WellSetups

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
281

Discord:

proomp

be22f6_9304ce68db7c44599a6efffd8c464001~mv2.png

Çevirilen dosyalar (1 adet, 663 satır, 28 KB)
Kod:
📦 ItemTag    
└─ 📂 languages
   └─ 📄 tr.yml
Çeviren: @Proomp
İndir:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virustotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ücretsiz olarak çeviri istediğiniz eklenti varsa belirtebilirsiniz.

Son düzenleme:
Elinize sağlık güzel çeviri olmuş bence sonraki cevireceğiniz plugin GrimAC olmalı

Elinize Sağlık yine faydalı bir paylaşım

Bir Türk geliştirici ve ekip olarak sizleri tebrik ediyorum. 👏 Uzun zamandır bu tarz eklentileri yabancılardan, dolar bazlı ücretlerle satın alıyorduk. Böyle kaliteli çalışmaların Türk geliştiriciler tarafından yapılması ve topluluğa sunulması gerçekten gurur verici.

Bir Türk geliştirici ve ekip olarak sizleri tebrik ediyorum. 👏 Uzun zamandır bu tarz eklentileri yabancılardan, dolar bazlı ücretlerle satın alıyorduk. Böyle kaliteli çalışmaların Türk geliştiriciler tarafından yapılması ve topluluğa sunulması gerçekten gurur verici.
kral eklenti değil bu yapılandırma :D

Valla aşırı gerekli bir türkçe configti SuperiorSky2 yada EssentilasX gibi büyük çaplı eklentilerin türkçeleri yerine bencede ItemTag türkçeleştirmöesi daha gerekli olmuş elinize sağlık.

Elinize sağlık güzel çeviri olmuş bence sonraki cevireceğiniz plugin GrimAC olmalı
Elinize Sağlık yine faydalı bir paylaşım
Valla aşırı gerekli bir türkçe configti SuperiorSky2 yada EssentilasX gibi büyük çaplı eklentilerin türkçeleri yerine bencede ItemTag türkçeleştirmöesi daha gerekli olmuş elinize sağlık.
Değerli görüşleriniz için teşekkürler, topluluğa katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl