Tanıtım WellSetups - CalistaNW Ejderhalı Skyblock Spawn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WellSetups

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Onaylı Satıcı
Elmaslar
387
X
https://x.com/wellsetups

Discord:

proomp

Müşteri: Calista Network
Render: Llampis
İletişim: Proomp#9980

HW1mu2D.png

Sunucunuza özel harita yaptırmak için
Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
hoş görünüyor. Elinize sağlık.

Güzel bir çalışma. ;)

Özel harita tasarımını ne kadara yapıyorsunuz? Discord sunucunuza geldim ancak yine fiyat göremedim. Sipariş talebi oluşturmadan öğrenmek istiyorum ancak baya bi aradım bulamadım fiyatları.

Özel harita tasarımını ne kadara yapıyorsunuz? Discord sunucunuza geldim ancak yine fiyat göremedim. Sipariş talebi oluşturmadan öğrenmek istiyorum ancak baya bi aradım bulamadım fiyatları.
Özel mesaj yoluyla cevap verildi.

Fiyat öğrenmek isteyenler için: Fiyatlar boyuta ve harita içeriğine göre değişmekte olabiliyor. Bütçeniz iyiyse ve güzel bir harita istiyorsanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucumuza katılıp
kanalından "genel destek" talebi oluşturup fiyat hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Discord >

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl