<> WeirdCrafTR <> weirdcraftr.com <> Hardcore Faction <> 1.8.x <> Beta <>

kemal895

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
32
2kMy6v.png

Öncelikle herkeze Merhaba.
Ben WeirdCrafTR Kurucusu Kemal.
Bu gün sizlere belkide Faction server çağında yeni bir dönem açacak olan sunucuyu tanıtıyorum.
Öncelikle sunucuda emek oranı fazladır. Yani hazır eklentiler vb kullanılma oranı %5'dir.
Sunucuyu sizlerin istekleri doğrultusunda düzenledik ve şekillendirdik böylece ortaya güzel bir sunucu çıktı.

oklar.gif

Temel Özellikler

Görev Sistemi ( Görevlerden para ve eşya kazanabilirsiniz )

Lapis Sistemi ( Sunucuyu zorlaştırmak adına lapislerin sayısını ve çıkan XP'yi azalttık. Tabikide market fiyatlarıda düşük )

Report Sistemi ( Artık reportları Websitesinden izleyebileceksiniz. )

Arsa Sistemi ( Hardcore olması açısından arsalar paralı yapıldı )

Faction Sistemi ( Artık önüne gelen klan açamayacak. Klan açmak için 70K yani 70.000 para bulundurmanız gerekmekte )

Boss Sistemi ( Boss'lardan zorluğa göre VIP setlerinden farksız setler çıkmaktadır. )

Menü Sistemi ( /menu yazarak oyun içinden bilgi sahibi olabilirsiniz )

Jobs Sistemi ( Jobs artık daha eğlenceli ! Actionbar ile her kazdığınız block için alınan exp ve parayı görebilir, ayriyetten TOP 10 sistemi ile mesleklerinizi yarıştırabilirsiniz ! )

Yenilikçi Eklentiler ( Görsellik ve kullanışlık açısından yeni eklentiler kullanıyoruz )

oklar.gif

Spawn

2015-10-04_13.37.00.png

2015-10-04_13.36.47.png

Event
2015-10-04_13.42.17.png

Market
2015-10-04_13.37.59.png

Tamirhane
2015-10-04_13.42.34.png

Ench
2015-10-04_13.42.44.png

Lapis
2015-10-04_13.38.17.png

2015-10-04_13.38.25.png

oklar.gif

Iletişim

otakugamer001 - smartpervert - recep.382

oklar.gif

Website

weirdcraftr.com
TS3

weirdcraftr.com
IP

weirdcraftr.com

Son düzenleme:
Sunucudaki moderator arkadaşa 'da dediğim gibi;
Sunucu gerçekten harika , gerek spawn haritası olsun, gerek warpları , gerek zorluğu. Tek eksiği oyuncu. Oda ilerki zamanlarda halledilir diye düşünüyorum. Gerçekten başarılı bir sunucu. Tebrik ederim...

Sunucudaki moderator arkadaşa 'da dediğim gibi;
Sunucu gerçekten harika , gerek spawn haritası olsun, gerek warpları , gerek zorluğu. Tek eksiği oyuncu. Oda ilerki zamanlarda halledilir diye düşünüyorum. Gerçekten başarılı bir sunucu. Tebrik ederim...
Teşekkür ederiz :)

Sunucun harika büyük bir ihtimalle girerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl