Çözüldü Websent&Skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turaabi123

Play.RodicraftTR.Com
Elmaslar
13

Discord:

MustafaYCR#9078

Selam Mc-tr !

ben sitemde vip satmak istiyorum fakat yazdığım skripttin komutunu yazdırınca şöyle bi hata alıyorum bi kaç forumda okudum sanırım skriptin komutları konsola işlemiyormuş
hata :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skriptim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Websend*
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ama anlamadım hatayı düşünüyorum

Skriptinizde bir hata yok WebSend'in sürümünü güncelleyin veya skriptte "executable by: Console" yerine perm verin.

executable by: Player yaparsanız düzelir fakat bu komutu Console'den kullanamazsınız .
.

Consoldan Kullanamazsak Nasıl Siteden Şatış Yapıyor millet ? benim 2 yıl önceki sunucumda calışmaktaydı fakat şuan çalışmıyor bence bi çözümü vardır

Consoldan Kullanamazsak Nasıl Siteden Şatış Yapıyor millet ? benim 2 yıl önceki sunucumda calışmaktaydı fakat şuan çalışmıyor bence bi çözümü vardır
dediğim gibi WebSend'in son sürümünü yükle ve skripte perm ver sadece console kullanmasın perm verince hem oyun ici hemde console kullanabiliyor [oyun ici o perme sahip kişiler kullanıyor herkes değil]

Bana websend demeyin o yüzden onaylı satıcım alındı :D .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl