CrimsonQuinn
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- CrimsonQuinn
Discord:
crimson_quinn
crimson_quinn
westdeklot
crimson_quinn
Komutta herhangi bir sıkıntı yok. say komutu kullandığımda dahi aynı hatayı veriyorSorun büyük ihtimal ile komutun yanlış girilmesi veya komutun döndürdüğü verinin boş olması
westdeklot
teknodev_mc
Web siteniz ile websenderin sürümünün çelişmediğinden emin olun. Configi sıfırlayın ve dilerseniz sürümünü değiştirin.WebSenderReloaded kullanıyorum ve sunucum 1.21 (Java 21 kullanıyor) versiyonunda çalışıyor. WebSender üzerinden komut gönderilince
Ekli dosyayı görüntüle 285121
hatasını veriyor.
Nasıl düzeltilir?
crimson_quinn
Websitem kendimin değil, bunu kendilerine ilettim ama benimle ilgili olduğunu söylüyorlarWeb siteniz ile websenderin sürümünün çelişmediğinden emin olun. Configi sıfırlayın ve dilerseniz sürümünü değiştirin.
crimson_quinn
/ ve / olmadan denedim, aynı hatayı veriyor./ gibi bir ek kullanıyormusunuz sorun tüm komutlarda ise bir yerde kırılıyor
teknodev_mc
Hazır yazılımlar öyle mlsf kendi yazılımınızı kullanabilirsiniz.Websitem kendimin değil, bunu kendilerine ilettim ama benimle ilgili olduğunu söylüyorlar
xtaf_
hocam item verirken hangi komutu giriyorsunuzWebSenderReloaded kullanıyorum ve sunucum 1.21 (Java 21 kullanıyor) versiyonunda çalışıyor. WebSender üzerinden komut gönderilince
Ekli dosyayı görüntüle 285121
hatasını veriyor.
Nasıl düzeltilir?
crimson_quinn
Rank vermeye çalışıyorum ama herhangi bir komut girmeye çalıştığımda bir şey değişmiyor.hocam item verirken hangi komutu giriyorsunuz
crimson_quinn
RCON portu kurup denedim ancak sunucum 1.21 olduğundan desteklemiyor sanırım, anlayamadım.Rcon desteği var ise sitede rcon kullanın hocam en iyi yöntem bence.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!