Çözüldü WebSender Bağlanıyor ama hata veriyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ardaİz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 627
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ardaİz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
35

Discord:

Bytheby#8891

[12:34:01] [Thread-6/INFO]: [WebSender] Login is successful.[m
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: Exception in thread "Thread-6"
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: java.lang.NoClassDefFoundError: javax/xml/bind/DatatypeConverter
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: at craftrise.shared.UtilSocket.DecodeBASE64(UtilSocket.java:65)
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: at craftrise.shared.UtilSocket.readString(UtilSocket.java:57)
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: at craftrise.shared.SocketServer.run(SocketServer.java:67)
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: javax.xml.bind.DatatypeConverter
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: at java.base/java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:152)
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:100)
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
[12:34:01] [Thread-6/WARN]: ... 3 more
İp, Port, Şifreleri doğru girdim. WebsenderAPI.php dosyasını attım dosyaların içine gönderme dosyasını'da oluşturdum sorunsuz bir şekilde ama Komut'u gönderdiğimde yukarıdaki hatayı veriyor oyun konsoluna. Yardımcı olursanız sevinirim :) Kendi Geliştirdiğim Script o yüzden birinden destek'te alamıyorum.

Kendi kodlarımda bu şekilde kullanıyorum sorun yok.

Kod:
$ws = new WebsenderAPI($serverControl['serverIP'], base64_decode($serverControl['senderPassword']), $serverControl['senderPort']);

if($ws->connect()):

$command = str_replace("%username%", $username, $readCommands);
    $ws->sendCommand($command);

else:

echo alert('danger', 'Sunucuya bağlanılamadı.');

endif;

Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.

Kendi kodlarımda bu şekilde kullanıyorum sorun yok.

Kod:
$ws = new WebsenderAPI($serverControl['serverIP'], base64_decode($serverControl['senderPassword']), $serverControl['senderPort']);

if($ws->connect()):

$command = str_replace("%username%", $username, $readCommands);
    $ws->sendCommand($command);

else:

echo alert('danger', 'Sunucuya bağlanılamadı.');

endif;

Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.
Aynı kodlar aşağı yukarı bir hata'da yok. Minecraft tarafından olabilir mi hata ?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı Adı : demo
Şifre : demo

Yönetim paneli üzerinden bir sunucu ekleyin sonrasında geri çıkıp konsola girin ve komut gönderin bu şekilde bir deneyin gene hata verirse pluginsel bir sorun olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl