Çözüldü WebSend Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farukalpayyy

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Arkadaslar Merhaba bircogu websendi denedim hepsindede sitemden sunuvuya komut gönderince vs.. surekli sunucuya bağlanılmadı diyor. Herşeyi doğru yaptiğimi düşünüyorum. Ama sorunu halen çözemedim. Yoksa sorun sürümlerdemi eğerki sürümlerdeyse hangi sürümleri kullanayım?

Kullandığım .jar ın sürümü: CraftBukkit version git-Spigot-db6de12-18fbb24 (MC: 1.8.8) (Implementing API version 1.8.8-R0.1-SNAPSHOT)
kullandıgım websendin sürümü: Websend-2.5.4-SNAPSHOT.jar

bazılar hata configdeki urlde desede onunla ilgili hata yok.

Websend configim;

[HASHTAG]#Configuration[/HASHTAG] and settings file!
[HASHTAG]#Help[/HASHTAG]: PASS: change the password to one of your choice (set the same in the server php file).
[HASHTAG]#Help[/HASHTAG]: DEBUG_WEBSEND: shows debugging messages for easier tracking of bugs.
[HASHTAG]#Help[/HASHTAG]: SALT: adds a salt to the hashed password when sending over bukkit -> php connection.
PASS=faruksunucu
[HASHTAG]#Optional[/HASHTAG] settings. Remove the '#' to use.
#URL=pixelcandy.mc.tc
WEBLISTENER_ACTIVE=true
ALTPORT=4312
#DEBUG_WEBSEND=true
#GZIP_REQUESTS=false/true

-------------------------------------

Konsolda Cıkan Hata:
jXVjjJ.png

Bu bir sorun değildir. Benim kendi sunucumda da aynı hatayı alıyorum fakat herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Duzenleme: mcplay.pw sitesinden sayısal ipinizi yazısal ipe cevirip deneyiniz düzelecektir

Hepsini sil ve şunlar kalsın

PASS=faruk!!!
WEBLISTENER_ACTIVE=true
ALTPORT=8888

Bu bir sorun değildir. Benim kendi sunucumda da aynı hatayı alıyorum fakat herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Duzenleme: mcplay.pw sitesinden sayısal ipinizi yazısal ipe cevirip deneyiniz düzelecektir
Hocam onu nereye yazacağız?

Websend dosyasında 1 tane dosya 2 tane not defteri oluşur defterlerin biri trusted biri config diye geçer birinde ip kısmı olur oraya sunucunun sayısal ipini yazmalısın ki sunucuyu tanısın.

Logom.png
Hocam onu nereye yazacağız?
  • Öncelikle kardeşim sunucunun sayısal ipisini mcplay.pw adresinden yazısal ipe cevir
  • Sonra Sunucu ekleme kısmından sunucu ip kısmına yazısal ipi, port kısmına websenddeki portu şifre kısmınada websendeki şifreyi yaz.
  • Sonra dene olması lazım

Logom.png

• Öncelikle kardeşim sunucunun sayısal ipisini mcplay.pw adresinden yazısal ipe cevir
    Sonra Sunucu ekleme kısmından sunucu ip kısmına yazısal ipi, port kısmına websenddeki portu şifre kısmınada websendeki şifreyi yaz.
    Sonra dene olması lazım
olmadı

Arkadaslar Merhaba bircogu websendi denedim hepsindede sitemden sunuvuya komut gönderince vs.. surekli sunucuya bağlanılmadı diyor. Herşeyi doğru yaptiğimi düşünüyorum. Ama sorunu halen çözemedim. Yoksa sorun sürümlerdemi eğerki sürümlerdeyse hangi sürümleri kullanayım?

Kullandığım .jar ın sürümü: CraftBukkit version git-Spigot-db6de12-18fbb24 (MC: 1.8.8) (Implementing API version 1.8.8-R0.1-SNAPSHOT)
kullandıgım websendin sürümü: Websend-2.5.4-SNAPSHOT.jar

bazılar hata configdeki urlde desede onunla ilgili hata yok.

Websend configim;

[HASHTAG]#Configuration[/HASHTAG] and settings file!
[HASHTAG]#Help[/HASHTAG]: PASS: change the password to one of your choice (set the same in the server php file).
[HASHTAG]#Help[/HASHTAG]: DEBUG_WEBSEND: shows debugging messages for easier tracking of bugs.
[HASHTAG]#Help[/HASHTAG]: SALT: adds a salt to the hashed password when sending over bukkit -> php connection.
PASS=faruksunucu
[HASHTAG]#Optional[/HASHTAG] settings. Remove the '#' to use.
#URL=pixelcandy.mc.tc
WEBLISTENER_ACTIVE=true
ALTPORT=4312
#DEBUG_WEBSEND=true
#GZIP_REQUESTS=false/true

-------------------------------------

Konsolda Cıkan Hata:
jXVjjJ.png

Bunun tek bir çözümü var. Büyük ihtimal bu portlu bir sunucu. Eğer portlu değil ise hosting sağlayıcınınızdan dışarıya açık portları öğrenip portu o yapınız. Genelde 80 dir. Eğer gene olmadı ise tek bir çözüm hosting sağlayıcınızı değiştirin (Minecraft Hosting).
Başka bir çözümüde yoktur/bulunmamıştır.

Bunun tek bir çözümü var. Büyük ihtimal bu portlu bir sunucu. Eğer portlu değil ise hosting sağlayıcınınızdan dışarıya açık portları öğrenip portu o yapınız. Genelde 80 dir. Eğer gene olmadı ise tek bir çözüm hosting sağlayıcınızı değiştirin (Minecraft Hosting).
Başka bir çözümüde yoktur/bulunmamıştır.
evet suanlık portlu sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl