Çözüldü Websend "Cliend failed to authhenticate! Disconnecting." hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Said_Pro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 526
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Said_Pro

Ziyaretçi
Selamlar, ben sitemde "Minelab v5.0.1" scriptini kullanıyorum, sunucuyu bağlayıp kontrol ettirdiğimde hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Fakat ürünü aktifleştirmeye çalıştığımda,
1631357173239.png
böyle bir hata veriyor. Sunucum 1.17 sürümü üzerine. Yardım ederseniz çok mutlu olurum, İyi forumlar!

WebSend artık yaygın kullanılmıyor, bunun yerine WebSender kullanmayı deneyin.

Merhaba,
Selamlar, ben sitemde "Minelab v5.0.1" scriptini kullanıyorum, sunucuyu bağlayıp kontrol ettirdiğimde hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Fakat ürünü aktifleştirmeye çalıştığımda, Ekli dosyayı görüntüle 186930 böyle bir hata veriyor. Sunucum 1.17 sürümü üzerine. Yardım ederseniz çok mutlu olurum, İyi forumlar!
Kullandığınız plugin sürümü, sunucu sürümünüzle uyumlu değil.
"[13:38:09] [Server thread/WARN]: Legacy plugin Websend v2.5.5 does not specify an api-version."
Plugini güncellemeyi deneyin veya başka bir plugin kullanın.

Merhaba,

Kullandığınız plugin sürümü, sunucu sürümünüzle uyumlu değil.
"[13:38:09] [Server thread/WARN]: Legacy plugin Websend v2.5.5 does not specify an api-version."
Plugini güncellemeyi deneyin veya başka bir plugin kullanın.
"[13:38:09] [Server thread/WARN]: Legacy plugin Websend v2.5.5 does not specify an api-version." hata'sının anlamı plugin.yml üzerinden herhangibi bir API Version veri'si girilmemesi olmasıdır.

Aldığınız hatanın anlamı "Client(Bu durumda websiteniz oluyor) girişde sorun yaşıyor! Çıkış yapılıyor.." Eğer yanlış hatırlamıyor isem bu hatanın sebebi WebSitenizde hatalı bir Bilgi girmişsiniz ve Client(WebSitesi) sunucuya bağlanamıyor.

Eğer yardım isterseniz Discord üzerinden ulaşabilirsiniz. zRooter#7295

İyi forumlar, iyi günler.

websender öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl