Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Batihost sunucum için mc.tc site aldım
oyuncular kayıt oluyor fakat oyuna girmeye çalıştıklarında tekrar kayıt olun diyor
mc.tc panelden baktığımda şunu farkettim (alınamıyor.) dediğinde kimse giremiyor sunucuya.
Yardım ederseniz sevinirim
Merhabalar. Batihost sunucum için mc.tc site aldım
oyuncular kayıt oluyor fakat oyuna girmeye çalıştıklarında tekrar kayıt olun diyor
mc.tc panelden baktığımda şunu farkettim (alınamıyor.) dediğinde kimse giremiyor sunucuya.
Yardım ederseniz sevinirim
Hep demişimdir ucuz etin yahnisi yavan olur diye. Kaliteli bir hizmet için destek veren ve ilgilenen biri ile çalışmanı önerebilirim.
Ama onun dışında authme mysql ile arasının doğru yapıldığı yani files kısmında MYSQL yazdığı ve caching i de false yapmalısın. Scriptin authme kısmında örnek configi veriyor olması gerek zaten.
Websend konusunda da 2.5.5 sürümünü öneririm. Tüm sürümlerle en stabil çalışan sürümü.