Webscript Projesi İçin Güncel Plugin Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burakmosby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakmosby

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
34
Minecraft
mosbymc

Discord:

mosbymc

resim_2025-05-21_114918309.webp

Esenlikler. Bir webscript projesi üzerinde çalışıyorum. Eklemek istediğim bazı sistemler hakkında önerilere ihtiyacım var. Şu an sunucu işlerinden bayağı uzağım ve mesela kayıt olma sistemi için hangi authentication plugininden veri çekmeliyim? Hala AuthMe mi kullanılıyor yoksa başka plugin mi? Cezalar sıralaması yapmak istiyorum ve LiteBans mı daha çok kullanılıyor AdvancedBans mı? Factions, Skyblock, BoxPVP sunucuları için en çok hangi sıralama vb. pluginler kullanılıyorsa bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.

Tek bir plugin yerine sunucu sahipleri için tüm hepsine destek vermek en mantıklısı olacaktır.
Ben litebans kullanıyorum ama A sunucusu advanced ban kullanıyor veya ben authme kullanıyorum diğeri limboauth kullanıyor gibi

Tek bir plugin yerine sunucu sahipleri için tüm hepsine destek vermek en mantıklısı olacaktır.
Ben litebans kullanıyorum ama A sunucusu advanced ban kullanıyor veya ben authme kullanıyorum diğeri limboauth kullanıyor gibi
Peki bu dediğim oyun modları için en çok tercih edilen pluginleri biliyor musun? Kurulum ekranında hangi plugin kullanılıyorsa ona göre seçim yapma sistemi ekleyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl