WebScript Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RulingWasHere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 563
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

RulingWasHere

Ziyaretçi
Merhabalar serverim için webscript arıyorum ücretsiz veyahut 25tlye kadar butcem var max 30tl güzel kaliteli birşey varmıdır ben bulamadım da :D

İnternette ücretsiz minecraft web skriptleri var. Ücretsiz alabilirsen alırsın 25 TL ye kimse webscript vermez sana. Başarılar

Ücretsiz olarak Guzzple takımının çıkaracağı web scriptini öneririm. Eğer bütçeni 50TL yapabilirsen Hypnos takımının yaptığı Oasisweb scriptini öneririm.

Son düzenleme:
Ücretsiz olarak Guzzple takımının çıkaracağı web scriptini öneririm. Eğer bütçeni 50TL yapabilirsen Hypnos takımının yaptığı Oasisweb scriptini öneririm.
75 lira oldu o artık :D
İnternette ücretsiz minecraft web skriptleri var. Ücretsiz alabilirsen alırsın 25 TL ye kimse webscript vermez sana. Başarılar
Merhabalar serverim için webscript arıyorum ücretsiz veyahut 25tlye kadar butcem var max 30tl güzel kaliteli birşey varmıdır ben bulamadım da :D
Ayrıca burada 30 liraya web sitescript gerçektende satılmaz ya mycraft tarzı(hiç önermem ama çaresizlik) bir şey kurabilirsin

Ek olarak web scriptine ayıracak paran yok ise Batihost, Keyubu gibi firmalardan VDS alırsan ücretsiz web scripti veriyorlar.

Webscript piyasasına bak be ölüyor...

Ayrıca burada 30 liraya web sitescript gerçektende satılmaz ya mycraft tarzı(hiç önermem ama çaresizlik) bir şey kurabilirsin
İstek üzerine tekrar 50Tl'ye çektik, aşşırı fazla 50TL'den isteyen oluyordu.

Ahh :( dostum mc-tr de bir gezeyim dedim bu yorumun beni üzdü ben Halil Tetik yapımcılarından biriym şuanda daha gelişmişini yapıyoruz ama önermemn normal sadece öylesine zevkine yaptığımız bir scriptti :)

bilmiyorum bençok beğenmemiştim ama yinede kullanılabilir
cevabınada değincek olursak şuan geliştirdiğim çok güzel bir script var detaylarını discordumdan anlatabilirm dilersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl