WEBRIVA ✨ MC-TR’ye Özel %25 İndirim ✨ Fiziksel Sunucu & VDS Çözümleri ✨ 10 Gbps Altyapı ✨ İstanbul Lokasyon

Webriva

Birisi mi Spawnlandı?
Hosting
Elmaslar
7

Discord:

https://discord.gg/webriva

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Minecraft Sunucunuzu Webriva Gücüyle Kurun!​

Yüksek oyuncu kapasiteli, düşük gecikmeli ve kesintisiz bir Minecraft sunucusu kurmak isteyenler için hem sanal sunucu (VDS) hem de fiziksel sunucu seçeneklerimiz stoklarımızda yer almaktadır.

Güçlü AMD Ryzen işlemciler, yüksek hızlı NVMe diskler, Türkiye lokasyon, gelişmiş DDoS koruması ve tam yetkili sunucu erişimi sayesinde SkyBlock, Survival, Factions, Towny, Modlu Minecraft ve benzeri projelerinizi güvenilir bir altyapı üzerinde çalıştırabilirsiniz. Webriva’nın Minecraft VDS hizmetlerinde otomatik işletim sistemi kurulumu, düşük ping, yüksek performans ve %99,9 uptime altyapısı sunulmaktadır.

İster başlangıç seviyesinde bir Minecraft topluluğu kurun, ister yüksek oyuncu kapasiteli profesyonel bir oyun ağı yönetin; projenize uygun kaynaklara sahip VDS ve fiziksel sunucu çözümlerini Webriva üzerinden tercih edebilirsiniz.

MC-TR Üyelerine Özel %25 İndirim!

Siparişiniz sırasında MCTR25 indirim kodunu kullanarak seçili oyun sunucusu hizmetlerinde %25 indirimden yararlanabilirsiniz.

Minecraft sunucu paketlerini incelemek ve sipariş vermek için:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirim Kodu: MCTR25

Güçlü altyapı, düşük ping ve yüksek performans için Webriva!

Son düzenleme:
Önü açık olsun bol kazançlar dilerim

Hangi DDos koruması kullanılıyor?

r10 yorumları ve şikayetvar yorumları çok sıkıntı.
asla karalama amaçlı yazmıyorum olan seneryo bu inanmayan teyit edebilir.

Son düzenleme:
Civilis Legacy olarak Webriva altyapısını tercih ediyoruz. Altyapı kalitesi ve sunulan hizmetten memnunuz. İlgi ve destekleri için Webriva ekibine teşekkür ederiz, başarılar dileriz!

Evet geçen seneydi sanırım hiçbir müşteriye destek verilmiyordu şikayetvar dolmuştu resmen şimdi ne durumdadır bilemiyorum.
Goveri adındalardı önce, ondan sonra sunucuları anlık kapatmışlardı çoğu kişi veri kaybı yaşamıştı sonra yeni isimle tekrar geldiler.
(karalama amaçlı yazmıyorum bilgilendirme amaçlı yazıyorum SAYIN mc-tr ekibi)

Hangi DDos koruması kullanılıyor?
Ana yapımız Telehouse Istanbul(Teknotel) veri merkezinde barınmaktadır.
Network tarafında, 2x100g Teknotel üzerinden (voxility ve fortinet ids/ips) aktif olmaktadır.
Vodafone üzerinden 2 farklı dwdm hatlarımız mevcut, bir tanesi vodafone upstream diğeri ise telepoint sofia verimerkezine erişim için kullanılmaktadır bu 2 dwdm hattı da 2 farklı güzergahtan gidecek şekilde yedekli.
Vodafone TR tarafından aldığımız hat 2x100g olup VDDOS hizmeti de aktiftir, DWDM ile aldığımızdan dolayı da rahatlıkla kapasite yükseltme işlemleri yapabilmekteyiz.

Telepoint DC üzerinden 2x100g ile Cogent a bağlantımız bulunmaktadır
Bu fiziksel altyapılara ek olarak da inter.link ile de bir çok ek koruma taşıma hizmetleri aktiftir (ddos koruması, remoteIX vs)

Türkiye içerisinde Gcore istanbul lokasyon üzerinden GRE altyapısı ile aktif koruma hizmeti sağlanmaktadır.

Goveri sizin miydi?
Goveri 2022 yılında kurulmuş bir firma, belli bir dönem yönetiminde bulunduktan sonrasında kapanışını sağladık üzerinden 4 sene geçmiş durumdadır.

asla karalama amaçlı yazmıyorum olan seneryo bu inanmayan teyit edebilir.
R10 ve şikayetvar üzerinde güncel herhangi bir şikayet bulmanız mümkün değildir. Hepsi 2024 döneminden kalma ve o dönem firma kapanış durumunda olduğu için müşterilere hizmet vermeyi bırakmıştık. Bütün müşterilere ödemesi, yedekleri sağlandı ve o şekil hizmeti durdurduk. Ardından şu an tekrar devam ediyoruz 1 senedir.

Evet geçen seneydi sanırım hiçbir müşteriye destek verilmiyordu şikayetvar dolmuştu resmen şimdi ne durumdadır bilemiyorum.
Goveri adındalardı önce, ondan sonra sunucuları anlık kapatmışlardı çoğu kişi veri kaybı yaşamıştı sonra yeni isimle tekrar geldiler.
(karalama amaçlı yazmıyorum bilgilendirme amaçlı yazıyorum SAYIN mc-tr ekibi)
Goveri döneminde kalma veri olayında 2022 yılında VMWare taraflı bir hackleme olduğundan böyle bir durum yaşanmıştır. İlla ki herkesin başına gelebilecek durumlardır o dönemde bütün mc hostingleri bu sorundan etkilenmişti. Geçen hafta yaşanan bir VMWare aynı vakası daha mevcuttu lakin aldığımız önlemler neticesinde firmamızda herhangi bir kesinti yaşanmamıştır bile.

MCTR25 kodumuz aktif ve devam etmektedir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl