Çözüldü Webhook yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan A_ARDA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 464
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

A_ARDA

Ziyaretçi
Merhaba ben keyubunun mc serveri yanında verdiği siteyi kullanıyorum. Ben siteye biri kredi yatırdığında ürün aldığında vs. discord sunucuma atmasını ist
Ekran Alıntısı.JPG
iyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen biliyosanız yardımcı olun 4 günüdür arıyorum ama bulamadım.

Merhaba ben keyubunun mc serveri yanında verdiği siteyi kullanıyorum. Ben siteye biri kredi yatırdığında ürün aldığında vs. discord sunucuma atmasını istEkli dosyayı görüntüle 157491iyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen biliyosanız yardımcı olun 4 günüdür arıyorum ama bulamadım.
Mineweb admin panelinde webhook ayarı olan yeri bul, discord sunucunda kanal belirle kanal ayarlarından entegrasyon sekmesinden webhook oluştur ve linkleri yapıştır tek tek ayarlara istediğin kanala yönlendir bu kadar.
Başarılar.

Mineweb admin panelinde webhook ayarı olan yeri bul, discord sunucunda kanal belirle kanal ayarlarından entegrasyon sekmesinden webhook oluştur ve linkleri yapıştır tek tek ayarlara istediğin kanala yönlendir bu kadar.
Başarılar.
Sağol Adamsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl