Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben keyubunun mc serveri yanında verdiği siteyi kullanıyorum. Ben siteye biri kredi yatırdığında ürün aldığında vs. discord sunucuma atmasını ist
iyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen biliyosanız yardımcı olun 4 günüdür arıyorum ama bulamadım.
Merhaba ben keyubunun mc serveri yanında verdiği siteyi kullanıyorum. Ben siteye biri kredi yatırdığında ürün aldığında vs. discord sunucuma atmasını istEkli dosyayı görüntüle 157491iyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen biliyosanız yardımcı olun 4 günüdür arıyorum ama bulamadım.
Mineweb admin panelinde webhook ayarı olan yeri bul, discord sunucunda kanal belirle kanal ayarlarından entegrasyon sekmesinden webhook oluştur ve linkleri yapıştır tek tek ayarlara istediğin kanala yönlendir bu kadar.
Başarılar.
Mineweb admin panelinde webhook ayarı olan yeri bul, discord sunucunda kanal belirle kanal ayarlarından entegrasyon sekmesinden webhook oluştur ve linkleri yapıştır tek tek ayarlara istediğin kanala yönlendir bu kadar.
Başarılar.