WebBrick WebScript YARDIM!

LegendaryBurak

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
HerobirineVuruldum

Discord:

yok

Screenshot_4.png

Bu Hatayı Almaktayım Lütfen Yardım Edin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@RaeLight

emin değilim ama phpMyAdmin 'e sql attınmı

Mysql kullanıcı bilgilerini yanlış girmiş olabilirsin onları kontrol et derim. localhost değilde hostinginin bağlı olduğu hostun sana verdiği sunucuyu portu ile yazman gerekiyor olabilir.

Mysql kullanıcı bilgilerini yanlış girmiş olabilirsin onları kontrol et derim. localhost değilde hostinginin bağlı olduğu hostun sana verdiği sunucuyu portu ile yazman gerekiyor olabilir.
hosting mysql sunucusu localhost denildi ve bilgiler doğru sıkıntısı yok

MySQL parolasini yanlış girmişsin veya veritabanındaki yazdırma gibi yetkileri kuaniciya vermemissin.

Ekli dosyayı görüntüle 62995

Bu Hatayı Almaktayım Lütfen Yardım Edin

@RaeLight
Merhaba şuan mysql bağlantısı hatalı olduğu gözüküyor. Yani şifre, k.adı veya ip adresini hatalı yazdınız.

Ekleme: Sorun çözülmezse, localhost olarak sanırım vds'ye hosting kurulumu yaptın. Mysql konsolundan dışarıdaki ip adreslerine girişi açmayı deneyebilirsin.

Ücretsiz hostinglerde bazi özellikler kısıtlı oluyor ücretsiz hosting mi kullaniyorsun

İlk öncelikle Mysql şifreni kontrol et ve izinleri kontrol et eğer poyrazhosting gibi ücretsiz bir host kullanıyorsan izinleri kısıtlıyorlar ücretli hosta geçmeni tavsiye ederim

Dostum database kullanıcı adını girmemişsin, sql'ler doğru. Sadece o bağlantı dosyasını kaydet veya o tırnak içindeki yerleri doğru bir şekilde doldur. Bir sıkıntın olursa @RaeLight 'a bildir. Başarılar dilerim ++

Dostum database kullanıcı adını girmemişsin, sql'ler doğru. Sadece o bağlantı dosyasını kaydet veya o tırnak içindeki yerleri doğru bir şekilde doldur. Bir sıkıntın olursa @RaeLight 'a bildir. Başarılar dilerim ++
bi deneyecem

İlk öncelikle Mysql şifreni kontrol et ve izinleri kontrol et eğer poyrazhosting gibi ücretsiz bir host kullanıyorsan izinleri kısıtlıyorlar ücretli hosta geçmeni tavsiye ederim
ücretli host kullanmaktayım

saolun ustam çözüldü sorunum

Son düzenleme:
bi deneyecem

ücretli host kullanmaktayım

saolun ustam çözüldü sorunum
en iyi cevap verirsen sevinirim.

Poyraz Hosting Ücretsiz Hosting'de Sorunsuz Çalışmakta.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl