Çözüldü Web üzerinden vip satışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TMAXOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 220
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TMAXOX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
TmaxoX

Discord:

fta_34

arkadaşlar mesela ben sunucuma vip+ rütbesi ekledim içine bir şeyler ekledim ben bunu gerçek parayla satmak istiyorum satıncada sunucu oto vip+ versin bunu nasıl ayarlarım

arkadaşlar mesela ben sunucuma vip+ rütbesi ekledim içine bir şeyler ekledim ben bunu gerçek parayla satmak istiyorum satıncada sunucu oto vip+ versin bunu nasıl ayarlarım
leaderos gibi web scripti satın alabilirsin

LeaderOS veya Mineixon gibi web site destekleyicilerini kullanabilirsin.

Diğer arkadaşların da dediği gibi, LeaderOS gibi sitelere web scripti satın alıp PAYTR gibi firmalara da başvuru yapman gerekiyor.
Yani sen elini dahi sürmeden oyuncuların parasını sitene yatırıp viplerini satın alıp oyunda teslim alabilirler. Sadece bu 2 yeri ayarlaman gerek.

Hocam PHP öğrenerek isterseniz sunucuyla etkileşim haline geçen kendi web scriptinizi oluşturabilirsiniz. Tabii bu tek PHP ile olmuyor ama yine de ilginiz varsa bu yöntemede danışabilirsiniz.

Bir web site scripti satın alıp (Tavsiyem diğer arkadaşlar gibi leaderos almanız yönünde olacaktır.) ardından websender veya rcon gibi bir bağlantı ile sunucunuza bağlamalısınız. Ardından bir sanal pos firmasına başvuru yapmalısınız. Böylece ödeme otomatik olarak çekilir ve oyunda oyuncunuza vip tanımlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl