Web Siteleri Dolandırıcı mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qiffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.471

Web Siteleri Dolandırıcımıdır

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aslında bir pazarlama taktiğidir

Evet arada denk geliyor.

Dolandırıcılık dambıl alacaktım fiyatı 25tl idi diğer gün televizyonda indirim gelmişti bende hemen girdim aynı mağaza eski fiyatını 43TL Göstermiş ve indirimli fiyatı 25tl olmuş tam bir dolandırıcılık

çOĞU KONTÜR YÜKLEME SİTESİ EVET XD

çOĞU KONTÜR YÜKLEME SİTESİ EVET xd
Yüklerken hob site dondu, sonra açık tekrar denedi ama çoktan bilgileri gitmişti ve harcama yapılmıştı ay sonu 10 bin tl gelmişti adam bom bom bakmıştı kim bu kadar harcama yaptı diye evdekilere söyledi sonra geçmiş baktı telefon alınmış vb.

Çoğu sitenin güvenilirliğini adını googlea yazıp "şikayetvar" yazarak kontrol etmen mümkün

Çoğu sitenin güvenilirliğini adını googlea yazıp "şikayetvar" yazarak kontrol etmen mümkün
aslında firma batırabilecek kadar güçlü ve popüler bir platform olmasına rağmen para işlerinin döndüğünü seziyorum. bence en iyi yol ekşisözlük ya da twitter'dan bakmak.

Screenshot_1.png

bu sitelere çok önemli bilgilerinizi yazmayın yeter eğer bu kısım güvenli ise hiçbir sorun olmaz

sitelerde kameranızı izleme veya mikrafon dinleme özellikleri olabiliyor onun haricinde kart çalma olayları vs olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl