Çözüldü Web site üzeri giriş ve vip satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammedEminYT

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
18
Minecraft
MuhammedEminYTR

Discord:

MuhammedEminYTR#3986

Arkadaşlar sunucumun websitesinde authme mysql yi ayarladım ancak oyuncular siteden kayıt olmayı desteklemediler bende bunu hem minecraft üzerinden hemde site üzerinden kayıt olacakları şekilde yaptım ancak bu kezde minecraftdan kayıt olanlar sitede kayıt olmamış gibi gözüküyor bunu nasıl yapabilirim 2. Si vip ve vb şeyler için market yaptım ama bunun içinde nametagedit ve groupmanager için skript üzerinden mysql ile nasıl ayarlayabilirim birde bunun satın alım yerini nasıl yapabilirim elinizde varsa sepet html vs atarsanız sevinirim :)

websend plugini ile satışlar oluyor authmeyide ayarlamalısın

işte sorunda orada :D oyuncular yanlızca site üzerinden değil 2 yòntemle birlikte yapmak istiyorlar ve maalisef oyundan kayıt olanlar siteden giriş yapamıyorlar bu nasıl yapılabilir?

Merhaba Dostum Authme İçin Skriptler Var Onu Kullanabilirsin İstersen senin için verebilirim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Dostum Authme İçin Skriptler Var Onu Kullanabilirsin İstersen senin için verebilirim

Discord Ekeleyebilir misin?

dostum benimde sunucum var banada web script verebilirmisin?

Web scripti değil fakat bu Authme için Skript diyor konuyu tekrardan okumanı tavsiye ediyorum :D

Authmede bulunan mysql bilgilerinin doğru olması gerek ve authme configden kicknonregistered kısmı false olmalıdır bu sayede hem siteden hem de oyundan giriş imkanı olmuş olucak.

Mesela oyundaki kullanıcı adı yeri "k_adi" dır. Ama websitenin çektiği kısım "username" dir bunları kontrol etmeni tavsiye ederim.Sıkıntı devam ederse benimle iletişime geçebilirsin discord'dan.
Kontrol içinde navicat adlı programı kur mysql bilgilerini gir ondan sonra üyelerin olduğu tabloyu aç ve içindeki alanları kontrol et biraz uzun oldu ama kusura bakma :)

---------------------------------
Websiteden vip satma ise websend ile yaparsın.İnternette örnekler mevcut

Sütun adı sıkıntısı yaşıyorsundur:

authme'nin çektiği: username

database: k_Adi

--

bunları değiştirmen gerekir. bir bilgin yoksa youtube'de dersler mevcut.

--

vip satış meselesini ise websend ile sunucuyu bağlayıp manuel bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

Arkadaşlar teşekkür ederim authme yi çözdüm ancak websend ile ilgili herhangi bir vip satış uygulaması vs bulamadım link atarsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl