Çözüldü Web Site Sıralama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PyramidHead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 596
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PyramidHead

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
203
Minecraft
Umuts

Discord:

The_Sepultura#8776

Merhaba McTr Forum Üyeleri Ben Skyblock Sunucumun Sitesine SIralama Eklemek İstiyorum En İyi 10 Ada Fakat Şuan Kullandığım Plugin Mysql Destekli Değil Nasıl Sıralama Yapa Bilirim

Merhaba,
Merhaba McTr Forum Üyeleri Ben Skyblock Sunucumun Sitesine SIralama Eklemek İstiyorum En İyi 10 Ada Fakat Şuan Kullandığım Plugin Mysql Destekli Değil Nasıl Sıralama Yapa Bilirim
Kullandığınız eklenti açık kaynak kodluysa, eklentiye Mysql ekleyip sorunu çözebilirsiniz ya da Mysql destekleyen bir eklenti kullanabilirsiniz. Onun haricinde başka çözümünüz yok. Daha fazla destek alacağınızı zannetmiyorum.

MySQL uyumlu @Geyik in eklentisi vardı ve eklentilerini ücretsiz yapmıştı. Eğer kontrol etmek istersen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitesine giriş yapıp profil kısmından Leaderboard eklentisini indirebilirsin

Ücretsiz bir şekilde paylaştığım eklentim işini görebilir. Kurulumu biraz zor fakat configden mysql ayarlayıp sıralanmasını istediğin verileri ayarlayabilirsen sistem otomatik çalışır. not: TopTen özelliğini kullanmanı önermem
Ve eklenti skyblock placeholderları için sadece ada lideri moduna sahip böylece sadece ada sahipleri lider tablosunda oluyor. @bihency her şeyden bahsetmiş zaten geri kalan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl