Web Site Oluşturmak İsteyenler İçin Video !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemvrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.267

cemvrs

Sektörün içindeyim panzehir aktif
Elmaslar
568
Minecraft
CemSamet007

Discord:

cemvrs#6234

Youtubede gezinirken bir kanal buldum 2015 yılında eğitim videoları atmaya başlayan bir kanal HTML/CSS/JS Derslerini çok kolay kavrayabileceğiniz bir anlatım şekli var eğer aklında web site yapmak isteyen varsa Linki koyuyorum En baştan başlayıp izlerseniz kendinize site oluşturabilirsiniz rahat bir şekilde.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi forumlar!

Güzel kanalmış :D

Yararlı bir kanal olduğunu umuyorum.

Bilgilendirdiğin için sağ ol.

Yararlı bir video olmuş

Youtubede gezinirken bir kanal buldum 2015 yılında eğitim videoları atmaya başlayan bir kanal HTML/CSS/JS Derslerini çok kolay kavrayabileceğiniz bir anlatım şekli var eğer aklında web site yapmak isteyen varsa Linki koyuyorum En baştan başlayıp izlerseniz kendinize site oluşturabilirsiniz rahat bir şekilde.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi forumlar!
Ben onu izlemişim. Evet gercekdende iyi videolar denile bilir

Yararlı bir kanal olduğunu umuyorum.
İzlediğinde göreceksin cidden yararlı bir kanal.
Bilgilendirdiğin için sağ ol.
Önemli değil mesajın için teşekkürler :).

Yararlı bir video olmuş. Bu şekilde bir site açmak istiyenler bu siteden yararlanabilirler :)
Evet cidden yararlı site açmak isteyen kişiler için rehber gibi birşey olur diye düşünüp paylaşayım dedim

Kanal güzel, video kalitesi günümüz şartlarına uygun, anlatım şekli hoş. Hoşuma gitti doğrusu.

Hah bende tam böyle birşey arıyordum. Kanal çok güzel. Paylaştığın için teşekkürler.

Hah bende tam böyle birşey arıyordum. Kanal çok güzel. Paylaştığın için teşekkürler.
Önemli değil umarım aklındaki şeyi hayata geçirirsin (: Siteni açtığın zaman bizimle paylaşmayı unutma iyi şanslar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kanal güzel, video kalitesi günümüz şartlarına uygun, anlatım şekli hoş. Hoşuma gitti doğrusu.
Evet haklısın anlatım kalitesi çok hoşuma gitti site açmak isteyenler için paylaşmak istedim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl