Çözüldü Web sender hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bribri

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
bribri

Discord:

_kastntksk3oi_

Site üzerinden web sender'a komut yolladığım da received an empty of null command from Websender. İgnoring Diyor çözümü nedir aceba

genellikle bu hata başına / koyulduğu için oluyor
give oyuncu elmas 1 doğru
/give oyuncu elmas 1 yanlış

Ve WebSender config yml dosyasına gidip Passphrase şifresi ile sitedeki şifre aynı mı ve salt kapalı veya açık olmalı siteden siteye değişkenlik gösterebilir

Parantezli parantezsiz veya say filan denedim fakat sonuç aynı dediginiz config ayarını anlayamadım
genellikle bu hata başına / koyulduğu için oluyor
give oyuncu elmas 1 doğru
/give oyuncu elmas 1 yanlış

Ve WebSender config yml dosyasına gidip Passphrase şifresi ile sitedeki şifre aynı mı ve salt kapalı veya açık olmalı siteden siteye değişkenlik gösterebilir

Parantezli parantezsiz veya say filan denedim fakat sonuç aynı dediginiz config ayarını anlayamadım
  • passphrase: Buradaki şifre, senin web sitendeki admin panelinde veya bağlantı ayarlarında yazdığın şifreyle harfi harfine aynı olmalı. (Büyük/küçük harf, rakam vb.)
  • salt: Eğer siten eski bir sistemse bu özellik problem çıkarabilir. Eğer config içerisinde salt: true ise bunu false yapıp sunucuyu yeniden başlatmayı deneyim hocam.
  • weblist: Bazı sürümlerde sitenin IP adresini buraya eklemen gerekir. Eğer liste boşsa veya yanlışsa komutu kabul etmez ona göre düzeltin.

Hocam dediğin hiç bir ayarı config.yml de göremiyorum yanlışım mi var
  • passphrase: Buradaki şifre, senin web sitendeki admin panelinde veya bağlantı ayarlarında yazdığın şifreyle harfi harfine aynı olmalı. (Büyük/küçük harf, rakam vb.)
  • salt: Eğer siten eski bir sistemse bu özellik problem çıkarabilir. Eğer config içerisinde salt: true ise bunu false yapıp sunucuyu yeniden başlatmayı deneyim hocam.
  • weblist: Bazı sürümlerde sitenin IP adresini buraya eklemen gerekir. Eğer liste boşsa veya yanlışsa komutu kabul etmez ona göre düzeltin.

aceba passphrase socketpasswordmu aceba

config.yml dosyasının içeriğini buraya atarsan (şifreyi gizleyerek), hangi satırda hata olduğunu direkt söyleyebilirim hocam.

socketPort: 9876
socketPassword: 000000000
senderPrefix: '[Webbsender]'
wrongPassword: Incorrect password, please enter it carefully.
wrongData: Please check PHP variables.
succesfullyLogin: Login is successful.
consoleInfo: 'true'
commandPermission: websender.admin
nothavePerm: You not have permission!
pluginReloaded: Websender reloaded!
config.yml dosyasının içeriğini buraya atarsan (şifreyi gizleyerek), hangi satırda hata olduğunu direkt söyleyebilirim hocam.

Belliki ayrı bir sorun var bir arkadaş daha aynı hatayı alıyordu çözemediler galiba..

socketPort: 9876
socketPassword: 000000000
senderPrefix: '[Webbsender]'
wrongPassword: Incorrect password, please enter it carefully.
wrongData: Please check PHP variables.
succesfullyLogin: Login is successful.
consoleInfo: 'true'
commandPermission: websender.admin
nothavePerm: You not have permission!
pluginReloaded: Websender reloaded!
WebSender sürümü nedir acaba hocam

1.21.1 en güncel tam hatirlayamadim modrinth üzerinden indirdim lazımsa bakabailirim

1.21.1 en güncel tam hatirlayamadim modrinth üzerinden indirdim lazımsa bakabailirim
Hocam plugin yeni sürüm ozaman tek bi ihtimal kalıyor sitenin sürümü çok eski WebCommand önerebilirim

Hocam plugin yeni sürüm ozaman tek bi ihtimal kalıyor sitenin sürümü çok eski WebCommand önerebilirim
Plugin olarak bulamadım ama iş görür mü web command aceba deneyeyim öyleyse zonely web yazılımı kullanıyorum bu arada güncel aslında ama. Zonely core farklı bir hata veriyor ondan web sender deneyeyim dedim

Site üzerinden web sender'a komut yolladığım da received an empty of null command from Websender. İgnoring Diyor çözümü nedir aceba
Sunucunuz dış bağlantılara açık mı ve tüm portlar aktif mi?

Sunucunuz dış bağlantılara açık mı ve tüm portlar aktif mi?
Tüm portlar aktif değil ufw kurulu fakat Websender portu açık zaten logda da gözüktüğü gibi login succesfly yazıyor anladığım kadarıyla sorunsuz bağlanıyor ama satın alıp yapıp oyuna gönderince alttaki mesaj yazıyor received an empty of null command from Websender. İgnoring

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl