WEB SCRİPTİM İÇİN FİKİR GEREKİYOR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WattBreak

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
WattBreak

Discord:

jdepk

Merhaba değerli mc-tr üyeleri. 5 Yıldır yazılım yapıyorum ve Bu süreçte web, oyun ve eklenti geliştirmek le uğraştım. Bir süre önce fikir tıkanıklı yaşıyordum ve sıkıtıdan tavana bakıyordum. Sonra aklıma bir fikir geldi. Şu zamana kadar minecraft içerisinde eklenti yaptım ve sunucu açtım ama hiç minecraft için bir web scripti geliştirmedim. Bende o yüzden bilgisayarımı açtım, alt yapımı için gerekli tüm kodlarımı yazdım ve düşündüm. Bir arkadaşımdan yardım aldım ne tür şeyler eklemem konusunda. Bu forumda görsel paylaşmayı çok isterdim fakat hala tasarım konusunda emin olmadığım kısımlar var. Onları tamamladık tan sonra bir forum daha açıp orda fikirlerinizi alırım. Fakat bu forumda sistemsel açıdan bir fikre ihtiyacım var. Arkadaşım bir çok şe söyledi slider, çarkı felek, mağaza, çekiliş vs. sistemler çoğu kişi bunların zaten var olması gerek şeyler olduğunu söyledi senin farklı şeyler yapmak gerektiğini söyledi. Bende düşündüm bir akşam CS:GO oynarken CS:GO daki gibi bir kasa sistemi yapmayı düşündün. Aklıma iyi bir fikir gibi geldi bende oturdum. Ondan bir görsel koydum. Tasarım açısından güzel olduğunu düşünüyorum. İçerisinde nadirlik, çıkma şansı, ne tür ödül olduğu ayarlayabiliyoruz. Ardından bir fikir daha aklıma geldi destek sistemini yapay zeka yönetse nasıl olur biraz saçma belki de bazıları için imkansız geliyor olabilir ama alt yapısını çoktan hazırladım bile istediğim gibi çalışıyor bittiği zaman 2. forum da onuda koyarım. Son olarak bide Günlük ödül sistemi oyuncuların sitede günlük olarak ödül alabilcekleri bir sistem. Normal sunucular daki olduğu gibi bir sistem. Fakat hala bana bunlar yeterli gelmiyor o yüzden sizin de fikirlerinize ihtiyacım var. Fikir sunarsanız çok sevinirim. Bide bana bu scripti sizlere adı altında hizmete sunucuğım yer için bir isim önerisi gerekiyor. İsim öneriside yaparsanız sevinirim. Bu proje tamamen hobi bir proje olduğu için ve para kazanmak gibi bir düşüncem olmadığı için ücretsiz yayınlamayı düşünüyorum. Eğer kuşkularınız olursa veya çok istenirse temadan birkaç görsel paylaşırım ama dediğim gibi hala hazır olduğunu düşünmüyorum.

Oyun ile senkronize çalışan sistemler olabilir. Örneğin ödülünü al deyince oyundan firework çıkması gibi. Veya sitedeki olayların oyunda eşit zamanlı şu oyuncu şu vakitte şurada şansını denedi ama başaramadı vs vs. Kısaca websitenin eklentisi olsun ve kullanışlı olsun. Son sürümlerde çalışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl