Çözüldü Web Script

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Proomp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 720
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Proomp

Ziyaretçi

KONU

Büyük sunucular genellikle LeaderOS kullanırlar fakat Reborncraft ve Skyblocktc adlı sunucular diğer web scriptlerden farklı bir script kullanıyorlar ve en altta web script geliştiricisi hakkında bilgi bulunmuyor. İlk başta bu web scripti Reborncraft'a özel sanmıştım fakat başka bir sunucu da bu web scripti kullanınca sunucuya özel olmadığını anladım. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

ÖRNEKLER

skyblocktc.png

reborncraft.png

SİTELER

Reborncraft:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Skyblocktc:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mineweb'in yeni sürümü diye biliyorum ya da MineStoreCMS.

RebornCraft'ın site scriptini @Green Yaptı diye biliyorum, özel olarak satıyormu o konuda bilgim yok.

KONU

Büyük sunucular genellikle LeaderOS kullanırlar fakat Reborncraft ve Skyblocktc adlı sunucular diğer web scriptlerden farklı bir script kullanıyorlar ve en altta web script geliştiricisi hakkında bilgi bulunmuyor. İlk başta bu web scripti Reborncraft'a özel sanmıştım fakat başka bir sunucu da bu web scripti kullanınca sunucuya özel olmadığını anladım. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

ÖRNEKLER

SİTELER

Reborncraft:

Skyblocktc:
Selam evet site teması mc-markette bulunan bir tema fakat site yazılımı bana ait olan bir script. MineWeb'in piyasaya sürülmemiş bir sürümü olduğu için sadece kendi sunucumda ve @RebornCraft sunucusunda kullanılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl