Sol Reklam

Web Hosting Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilmemle

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
13.195
Arkadaşlar selamlar minecraft sunucumun alan adı için bir domain sitesinden alan adını aldım. Bu alan adını minecraft sunucumun ipsine yönlendirdim. Sunucu tarafını hallettim fakat WebSite kısmında başka bir siteden hazır websitesi satın alacağım , bu websitesini alırken yanına hosting almama gerek var mı , yoksa onu da domain sitesinden aldığım alan adına bağlayabiliyor muyum ?

Alan adı sadece *.com olan kısım, satın alacağın website dosyalarını atman için sana bir web hosting lazım. İlla para vermene gerek yok, CloudFlare gibi güvenilir ve ücretsiz hizmetleri kullanabilirsin.

Web scripti satın alacağın yer sana ücretsiz web hosting de sağlıyorsa eğer almana gerek kalmaz. Sadece alan adını bağlaman yeterli. Sonra da web scripti web hostinge kuruyorsun ve bitiyor.

Alan adı sadece *.com olan kısım, satın alacağın website dosyalarını atman için sana bir web hosting lazım. İlla para vermene gerek yok, CloudFlare gibi güvenilir ve ücretsiz hizmetleri kullanabilirsin.

Web scripti satın alacağın yer sana ücretsiz web hosting de sağlıyorsa eğer almana gerek kalmaz. Sadece alan adını bağlaman yeterli. Sonra da web scripti web hostinge kuruyorsun ve bitiyor.
Aldığım webscripti cloudflaredan hostinge kurup onu da alan adıma bağlayabilir miyim peki

LeaderOS'un site skripti ve hostingini kullanıyorum ve güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!