Skript Paylaşımı WarpPRO | Title, Effect, Particles | Türkish Plugıns | FREE | BilginNetwork 1.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaBingul

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
143
Minecraft
BingulHan

Discord:

BingulHan#4136

Sizlere warp skriptimi tanıtacağım umarım beğenirsiniz:

Spigot indirme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Foto

8XEBAW.png

MoreTP varken saçma buluyorum.

MoreTP varken saçma buluyorum.
Sana hem katılıp hemde katılmıyorum. MoreTP güzel görünüm sağlıyor fakat çok uğraştırıyor permler ile.Eğer bunda o kadar perm yazmak gerekmiyorsa gayet güzel olabilir !​

Plugin Tarzında bir şey olduğunu hatırlıyorum ama skript halide fena değil ellerinize sağlık.

Güzele benziyor, başarılar dilerim.

Güzele benziyor, belki sunucu açarsam kullanma ihtimalim %70​

Spigot sayfasına gidemiyorum nedenini billiyormusun ?

Sunucusunda direkt olarak Türkçe destekli kullanmak isteyen arkadaşlar için oldukça yararlı ve işlevli bir paylaşım olmuş, teşekkür ederiz <3

Sana hem katılıp hemde katılmıyorum. MoreTP güzel görünüm sağlıyor fakat çok uğraştırıyor permler ile.Eğer bunda o kadar perm yazmak gerekmiyorsa gayet güzel olabilir !​
Perm vermekte bir şey yok hocam oyun içi artık her şey yapılabiliyor. Plugman eklentisini indir oyundan ver permini. /plugman reload (eklentiadı) bitti.

Güzele benziyor, ellerine sağlık :mc_175-4:

Perm vermekte bir şey yok hocam oyun içi artık her şey yapılabiliyor. Plugman eklentisini indir oyundan ver permini. /plugman reload (eklentiadı) bitti.
Biliyorum fakat üşengeçlik denilen bir faktör var :D​

Güzele benziyor, başarılarınızın devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl