Bulundu Warp tarla coinmarket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

androricraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
XCready
Skyblock sunucuların da olan warp tarla gibi bi eklenti var mı 30 dakika da bir yenilenen kırdıkça coin kazanılan ve coinmarketten item aldıran

mineresetlite veya realmines işinizi görecektir sanırsam.

Coini falan nasıl yapabilirim mesela adı /marscoin olcak orda item alabilecek

Coini falan nasıl yapabilirim mesela adı /marscoin olcak orda item alabilecek
sunucunuza vault ve essentialsX kurun
para birimi adını config.yml kısmında bulunan

Kod:
currency-symbol: 'kullanacagınisim'
kısmından düzenleyebilirsiniz.

market olarak ise economyshopgui kullanabilirsiniz.

Bu /moneyi engellemez mi

Bide superiorskyblock plugininde, sohbette sıralamasını gösteriyorum ama bu güncellenmiyor configteki calc yerini 100 yaptıgım da güncelleniyor ama bu sefer de oyuna hep tüm adalar tekrardan hesaplandı mesajı gidiyor bunu engelleyebiliyorum, ama konsola ve op olan kişilere gelen mesajı engelleyemiyorum. Bunu da cevaplayabilir misin acaba biliyorsan

Bide superiorskyblock plugininde, sohbette sıralamasını gösteriyorum ama bu güncellenmiyor configteki calc yerini 100 yaptıgım da güncelleniyor ama bu sefer de oyuna hep tüm adalar tekrardan hesaplandı mesajı gidiyor bunu engelleyebiliyorum, ama konsola ve op olan kişilere gelen mesajı engelleyemiyorum. Bunu da cevaplayabilir misin acaba biliyorsan
superiorskyblockun papisi varmı var ise yükledinizmi?

otomatik sağlamakta kendisi papisi yok, ama sohbette sıralama, ve levelini gösterebiliyorum. Ama mesela adam 1. Ama onu geçtiklerinde hala 1. Gözüküyor anlamış değilim bi ayarı var onu açıyorum ama oyun içine habire adalar tekrardan hesaplandı diye spamlıyor

otomatik sağlamakta kendisi papisi yok, ama sohbette sıralama, ve levelini gösterebiliyorum. Ama mesela adam 1. Ama onu geçtiklerinde hala 1. Gözüküyor anlamış değilim bi ayarı var onu açıyorum ama oyun içine habire adalar tekrardan hesaplandı diye spamlıyor
config.yml dosyasında translations/en-US.yml kısmında
Kod:
recalculating-islands: ''
recalculated-islands: ''
bu kısmı bul '' '' ve bunları bu şekilde boş string yap

Bunu yapıyorum ama bu oyunculara göstermiyor güzel, ama op olanlara bu sefer gri bir italik şeklinde yazıyla atıyor [SuperiorSkyblock] recalc… gibi bunu engellemenin bir yöntemi yok mu skript ile de olmadı

ConsoleSpamFix gibi bir plugin kurabilir, SuperiorSkyblock’un recalculation mesajını regex ile engelleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl