command /lobby:
trigger:
send "&aLütfen, &22 &aSaniye Bekleyiniz.."
wait 2 second
teleport player to {spawn.lobby}
Heh teşekkürler ^^Kod:command /lobby: aliases: /lobi trigger: send "&aLütfen, &22 &aSaniye Bekleyiniz.." wait 2 second teleport player to {spawn.lobby}
Birde hosting bakıcam ama onu burada tartışmayalım :DBaşka sorun var mı ? :D
smojka
Axi ile kötü şeyler yaşadım 1-2 sene önce, ondan sonra da kullanmadım hiç.@AxiTRBilisim adlı hostingi öneririm. Çok iyi. Rabisu son zamanlarda geriledi. Altyapı bakımı, oyuncuları atma vs.
@GNCGAMES öneririm, kaliteli olduğunu arkadaşlarımdan duydum, ben de kullanmayı düşünüyorum.Axi ile kötü şeyler yaşadım 1-2 sene önce, ondan sonra da kullanmadım hiç.
Orası da pahalı geldi biraz :D@GNCGAMES öneririm, kaliteli olduğunu arkadaşlarımdan duydum, ben de kullanmayı düşünüyorum.
EMEKTAR
Batıhost candır. Rabisu kesinlikle pişmanlıktır.Orası da pahalı geldi biraz :D
VDS istemiyorum bu arada VPS kullanmayı düşünüyorum.
O zaman hatırlamıyorsam önce senin kullandığın bir hosting olan @KODZEROrası da pahalı geldi biraz :D
VDS istemiyorum bu arada VPS kullanmayı düşünüyorum.
Hanibu ve Kodzer hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?[DOUBLEPOST=1517242481,1517242278][/DOUBLEPOST]Batıhost candır. Rabisu kesinlikle pişmanlıktır.
Kodzer'de de şöyle bir sıkıntı oldu, sunucuyu aldığımda 1.12 kuracaktım ama sanırım Java'da bir sıkıntı olduğu için 1 hafta gibi bir süre (ücreti ödedikten sonra) bekletildim. Sunucuyu nihayet açtığımda 4-5 gün boyunca sunucu geceleri ve gündüzleri kapandı. Hanibu denemeyi düşünüyorum şimdi de :DO zaman hatırlamıyorsam önce senin kullandığın bir hosting olan @KODZER
Kimse denememiş, denemekten bir zarar çıkmaz bence.Hanibu ve Kodzer hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?[DOUBLEPOST=1517242481,1517242278][/DOUBLEPOST]
Kodzer'de de şöyle bir sıkıntı oldu, sunucuyu aldığımda 1.12 kuracaktım ama sanırım Java'da bir sıkıntı olduğu için 1 hafta gibi bir süre (ücreti ödedikten sonra) bekletildim. Sunucuyu nihayet açtığımda 4-5 gün boyunca sunucu geceleri ve gündüzleri kapandı. Hanibu denemeyi düşünüyorum şimdi de :D
Bu arada Kodzer'e geçirmiş gibi oldum biraz onu da düzelteyim;Kimse denememiş, denemekten bir zarar çıkmaz bence.
Hala sizi memnun edemediysek bize ulaşın kaybınızı kapatalım :)Bu arada Kodzer'e geçirmiş gibi oldum biraz onu da düzelteyim;
Aldığım2 gb VPS sunucu yerine bana 4gb VDS sunucu vermişlerdi. ^^
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!