Çözüldü Warp Menüsünü tuşa atama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XBlacks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.596
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XBlacks

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar ben /warp komutundaki menüyü bir tuşa basarak açılmasını istiyorum. öyle bir plugin veya skript varsa yardım edermisiniz

İstediğiniz özelliğe kısa yol tuşu deniliyor ve sadece "tıklama, shift+tıklama" eylemlerinde gerçekleştirilebilir fakat warp için böyle bir plugin yok ama dediğim şekilde yapılabilir.

Özel client ile kısa yol tuşu yapabilirsiniz veya oyuncularınız kısa yol tuşu barındıran clientler kullanabilir. Clientlerde "M" tuşuna basınca sohbete "/warp" yazar mesela ama pluginde bu olmaz.
Labymod, Lunar Client... kısa yol tuşu bulunmaktadır

İstediğiniz özelliğe kısa yol tuşu deniliyor ve sadece "tıklama, shift+tıklama" eylemlerinde gerçekleştirilebilir fakat warp için böyle bir plugin yok ama dediğim şekilde yapılabilir.

Özel client ile kısa yol tuşu yapabilirsiniz veya oyuncularınız kısa yol tuşu barındıran clientler kullanabilir. Clientlerde "M" tuşuna basınca sohbete "/warp" yazar mesela ama pluginde bu olmaz.
Labymod, Lunar Client... kısa yol tuşu bulunmaktadır
spigot üzerinde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklenti ile SHİFT-F kombinasyonu ile komut atayabiliyorsunuz ama sadece bu kombinasyona. Diğer türlü arkadaşın dediğini yapmak zorundasınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl