Çözüldü Warp Menüsü için Yardım Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WOWmageXX

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
WOWmageX

Discord:

WOWmageX#0917

Herkese Merhaba Ben Minecraft Sunucusu açıyorum ondan önce test sw sinde pluginleri ayarlıyoruz ancak warp menüsünü bi türlü ayarlayamıyorum

Chestcommands da da warp.yml yada menu.yml die bişe bulamadım Bana bi yardım edermisiniz
warp.png

Son düzenleme:
Sanırım pakette ChestCommands eklentisini market amaçlı kullanmışlar. DeluxeMenu eklentisi bulunuyorsa orayıda bir kontrol edin derim.

Sanırım pakette ChestCommands eklentisini market amaçlı kullanmışlar. DeluxeMenu eklentisi bulunuyorsa orayıda bir kontrol edin derim.

Eyvallah aga 2 gündür arıyodum işime yaradı bu arada

Manes network ailesine başarılar.

Son Bir Soru Sorabilir miyim Deluxe menu silsem chestcommends üzerinden yapsam bi sorun çıkarmı Pluginlerde ?
DeluxeMenu'de sadece warp menüsü yoktur diye düşünüyorum. DeluxeMenu'de ki tüm menüleri tek tek yapman gerekebilir.

DeluxeMenu'de sadece warp menüsü yoktur diye düşünüyorum. DeluxeMenu'de ki tüm menüleri tek tek yapman gerekebilir.

Ok Kendimi Geliştirmeye çalışıyorum pl leri öğrenmeye çalışıyorum. öğrenmek istiyorum kolay yada zor yoldan

Cevapların için Teşekkürler İyi Forumlar

Deluxe Menus Daha Kaliteli Bana Göre Onu Kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl