Çözüldü Warp kullanamama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustibey0763

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
Francis
Merhaba arkadaşlar oyuncular /warp yazdıkları zaman ışınlanabilecekleri noktaları görebiliyorlar. Fakat Warp'a ışınlanmaya çalıştıklarında hiçbirşey olmuyor.
Örnek : /warp arena yazdığım zaman hiçbirşey gerçekleşmiyor.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar oyuncular /warp yazdıkları zaman ışınlanabilecekleri noktaları görebiliyorlar. Fakat Warp'a ışınlanmaya çalıştıklarında hiçbirşey olmuyor.
Örnek : /warp arena yazdığım zaman hiçbirşey gerçekleşmiyor.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
arenaya gidip /setwarp arena çekermisin

lobi sunucusunda da denedim warp çekmeyi
/setwarp oyun
yazıp
başka bir yere geçtiğim zaman
/warp oyun
yazdığımda hiç bir şey gerçekleşmiyor.

fakat skyblock a gittiğimde warplar çalışıyor
ve saçma bir şekildede lobi sunucusunda skyblock warpları gözüküyor
arenada oradan geliyor sanırım
daha bir çok warp var

fakat skyblock a gittiğimde warplar çalışıyor
ve saçma bir şekildede lobi sunucusunda skyblock warpları gözüküyor
arenada oradan geliyor sanırım
daha bir çok warp var
Lobi de ki pluginleri atarmısın resim olarak

/warp arena yazdığı zaman menü mü açılıyor, hiçbir şey olmuyor mu yoksa herhangi bir mesaj yolluyor mu? Biraz daha spesifik olmanız gerek.

ben warpsystem pluginini doğru çalışmadığı için sildim.
onun yerine chestcommands yükledim
sunucular arası geçişi hallettim fakat;
warp işlemi gerçekleşmiyor
setwarp komutunu kullandığımda çalışıyor
fakat o warpa ışınlanmaya çalıştığımda ise HİÇ BİR ŞEY olmuyor

Öncelikle spam yapmayın, bir mesajı bir defa yazmanız yeterli tekrar tekrar yazınca verilen destek hızlanmayacak. Uyarı atmamak istiyorum siz de dikkat edin. O dediğiniz eklenti doğru kullanıldığı sürece asla hata vermez, muhtemelen anlamamışsınızdır yanlış bir şey yapmışsınızdır dolayısıyla bozuk demişsinizdir. Eğer TLGNDCommands eklentisi var ise ve içerisinde "warp" ile alakalı bir şey yazıyorsa onu silip tekrar deneyin. Yok ise bildirin.

evet warp yazıyordu içerisinde
sildim
reload attım
birşey değişmedi
lobideki warp olan /warp oyun yazdığım zaman aşşağıda warp listesi çıkıyor gene.

Hiçbir sunucuya asla reload atmayın, kapatıp açın. /reload komutunu girince zaten tonlarca gelen uyarıdan dolayı anlamış olmanız gerekir ne kadar sakıncalı olduğunu, kullanmayın. Muhtemelen düzgün temizlememişsinizdir. Sunucuyu kapatın, eklentinin kendisini silin, tekrar açın, elinizde standart eski usul essentials warp sistemi olacak. İstediğinizde bu muhtemelen. Her işleminizi yaptıktan sonra sunucuyu kapatıp açın, reload riskini almayın.

Tamam ama aslında sadece thlgndcommands pluginini reloadlamıştım.
Sunucuyu açıp kapatmayı denerim bide

Warplar için tam olarak hangi eklenti yi kullanıyorsun

Tamam ama aslında sadece thlgndcommands pluginini reloadlamıştım.
Sunucuyu açıp kapatmayı denerim bide
Merhaba, kullanmış olduğun eklenti reload çektiğinden ötürü tam olarak yüklenmemiş olabilir eklentiye ait klasörü sil ve daha sonra sunucuyu kapat aç daha sonra sunucu açıldığı sıra kullanmış olduğun warp eklentisinin konsola mesaj gönderdiğini görürsen çalışıyor demektir. Daha sonra oyun üzerinden deneyin fakat eklenti sürümü ile sunucu alt taban sürümünüz uyuşmayabilir belirtmiş olduklarımı tekrarlarsanız çözüme kavuşabilir duruma göre geri dönüş sağlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl