Çözüldü /warp Komutu Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghost Gamer TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Ghost Gamer TR

Ziyaretçi
Öncelikle herkese merhaba.

Sunucumda çalışmayan önemli bir komut için yardıma ihtiyacım var . Çok fazla araştırmama rağmen bir sonuca ulaşamadım .

Sunucuma yüklediğim essentials plugini ile warplar ayarladım . Bu warplara ışınlanmak için neredeyse gördüğüm bütün serverlerde kullanılan /warp <warpismi> komutu çalışmıyor . Warpları doğru ayarladığımdan eminim çünkü /warps <warp ismi> yazarak ışınlanma gerçekleşiyor . Warplara ışınlanma yetkileri tam ayarlı , oyuncularda da warps <warp ismi> komutuyla ışınlanma başarıyla gerçekleştiriliyor . (Sorunun perm’den kaynaklandığını düşünmüyorum ama genede bilgi olarak eklemek istedim)

Bu sorunun çözümünü bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olurum !

Şimdiden Zaman Ayıran Herkese Çok Teşekkürler ^_^

Son düzenleme:
/warp yazdığınızda ne hatası alıyorsunuz?

/setwarp <warpismi> Yaptınız mı ? ( Nereye Işınlamak İstiyorsanız Orada Çekiniz. )
Yaptım warplar ayarlı ! dediğim gibi warps komutu çalışıyor. gui hazırlarkende warps komutu ile ışınlanma yaptırıyorum çalışıyor. Eğer warp olmazsa warps komutuylada ışınlanılmaz diye biliyorum !

/warp yazdığınızda ne hatası alıyorsunuz?
Türkçe diline ayarlanmış essentials kullanıyorum. Şöyle bir uyarı veriyor :
İşlem başarısız lütfen /warp komutu ile tekrar deneyin!!
Bu şekilde bir uyarı veriyor!
ama bu uyarıyı belirttiğim gibi /warp <warp ismi> yazınca veriyor. Sadece /warp yazdığımda warp guisinin komutu olarak ayarli ve warp guisini açıyor!

belki gui ile alakalı olabilir bide gui kaldırıp veya komudunu değiştirerek deneyin

Kullandığınız EssentialsX eklentisini default ayarlara çekmenizi öneririm.(Klasörü silin.) Tekrardan düzenlemenizi istiyorum.
Normalde böyle bir durum yaşamamanız gerek. :/

Oyunculara verilmesi gereken permission: essentials.warp

Kullandığınız EssentialsX eklentisini default ayarlara çekmenizi öneririm.(Klasörü silin.) Tekrardan düzenlemenizi istiyorum.
Normalde böyle bir durum yaşamamanız gerek. :/

Oyunculara verilmesi gereken permission: essentials.warp
tamam deneyeceğim. Öneriniz için teşekkürler!

Problemi çözdüm ! Sorun essentials plugininde değil AdminCommandstaymış. AdminCommands pluginin içinde bulunan warps adındaki not pack’i görünce anladım. Yanlış hatırlamıyorsam /admin-commands:createwarp <warp ismi> komutu ile, essentials da ayarladığım warpları aynı isimlerle AdminCommands pluginine de kaydettim ! Aynı sorunu yaşayan kişilere yardım olsun diye çözdüğüm şekli eklemek istedim !

Görüş bildiren herkese çok teşekkürler !
konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl