Çözüldü Warp hatası ve edit hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mahmut36

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Mahmut36

Discord:

Mahmut36

1590248053908.png

İki dünyanın farklı olduğu bir warpa ışınlandığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Ek olarak /warp edit'in bölgesini ayarladım yenileniyor fakat oyuncular burayı kıramıyor hangi komudu uygulayarak o grup üzerinde orayı kırmayı sağlayabilirim?

1. Öyle bir dünya olmadığını söylüyor öyüzden ışınlanamıyorsun.

2. Oyuncuların kırması için wg attığın yeri /rg flag wgismi build allow yapman gerekiyor. Oyuncuların kıracağı bölgeye ayrı bir wg at.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 125959
İki dünyanın farklı olduğu bir warpa ışınlandığımda bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Ek olarak /warp edit'in bölgesini ayarladım yenileniyor fakat oyuncular burayı kıramıyor hangi komudu uygulayarak o grup üzerinde orayı kırmayı sağlayabilirim?

Warp setlenen dünyanın ismi özel karakterler içeriyorsa belki çalışmayabilir. Essentials kullanıyorsun sanırım, eğer gerçekten özel karakter sebebiyet veriyorsa buna kullanma bu eklentiyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl