Çözüldü Warp dünyaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmirhanKorean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 658
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirhanKorean

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
WildFire399
1_/mv create [isim] [dünya türü] (Düz dünya açmak istiyorsanız -t flat yazın eğer normal dünya istiyorsanız bir şey yazmayın.)
2_/mv tp [isim]
Bu işlemi yaptığımda server dosyamda her warp için bir dosya mı açılacak ve map yükleyebilecek miyim dünyalara?

Ekleyeceğiniz dünyanın dosyasını ana dosya dizinine atınız sonrasında oyundan /mv import <map adı> <atacagınız yer> açılır deneyebilir misiniz?

Hayır bu dünya açma plugini yani multi-verse warp plugini ise essentials'dır.
bir dünya veya farklı bir dünya da belirli bir alan da /setwarp [warpismi] yazarak orayı bir warp alanına çevirebilirsin.
/setwarp çektiğin warpları görmek için ise /warps komutunu kullanabilirsin..

Arkadaş ondan bağsetmiyor, son cümlesinde "Bu işlemi yaptığımda server dosyamda her warp için bir dosya mı açılacak ve map yükleyebilecek miyim dünyalara? " yazısın da olduğu gibi bu dünyalara map yükleyecek, bunun cevabını verdim.

Anlatmaya çalıştığı şeyi pek anlamadım, anlayabildiğim kadar cevap vermeye çalıştım :)

Arkadaş ondan bağsetmiyor, son cümlesinde "Bu işlemi yaptığımda server dosyamda her warp için bir dosya mı açılacak ve map yükleyebilecek miyim dünyalara? " yazısın da olduğu gibi bu dünyalara map yükleyecek, bunun cevabını verdim.
Peki bu dünyaların dosya nereye gidecek direkt server dosyasına mı yoksa server dosyasının içindeki diğer dosyalara mı?

multiverse core oluşturdugunda multiverse core dosyasının içindeki worlds.yml nin içine ekler ayrıca genel dosyanın içerisine adını ne koyduysan bir dosya ekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl