Çözüldü Warp arena yazınca yazı çıkması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YachtySailin

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar, benim essentials plugininde galiba sorun var messagesi görmüyor sanırım. Warp arena yazınca arenaya ışınlanıyorsun 2sn bekle gibi birşey yazsın istiyorum. Ve diğer yazıyı nasıl silebilirim. Spigot sunucu bu arada

80439

Messagesi görmeyen essentials olmaz. configine girip buradaki teleport-cooldown: 2 yaparsan mesajlar gözükecektir.

Bazı mesajları görmüş bazılarını değiştiriyorum reload çekiyorum değişen birşey yok.

Merhaba arkadaşlar, benim essentials plugininde galiba sorun var messagesi görmüyor sanırım. Warp arena yazınca arenaya ışınlanıyorsun 2sn bekle gibi birşey yazsın istiyorum. Ve diğer yazıyı nasıl silebilirim. Spigot sunucu bu arada
Bütün ayarlamaları Essentials Config.yml'den yapabilirsin. Config'den messages'i bulup düzenleyebilirsin. Essentials sürümün güncel değilse de son sürümü kullanmanı öneririm.
Warp permission'u : essentials.warps.arena
Bu yetkiyi oyunculara ver (/mangaddp oyuncu essentials.warps.arena)

Dostum galiba sorunu anlamadın ben mesajı değiştirmek istiyorum bir skript ile
Bu arada essentials config'de messages yok

Dostum galiba sorunu anlamadın ben mesajı değiştirmek istiyorum bir skript ile
Kod:
command /warp arena:
    trigger:
        send "&cArenaya ışınlanıyorsun, &a2 saniye bekle."
        wait 2 second
        execute console command "tp %player% 848 151 -298"
hiçbir script bilgim olmadığı halde kodladım bir şeyler ama :D buradaki koordinatı kendi arena koordinatına göre değiştir veya tırnak işaretinin arasındaki tp kodunu silerek warp arena yazabilirsin
skripti denedim. sorun çözülürse belirtmeyi unutma.

Kod:
command /warp arena:
    trigger:
        send "&cArenaya ışınlanıyorsun, &a2 saniye bekle."
        wait 2 second
        execute console command "tp %player% 848 151 -298"
hiçbir script bilgim olmadığı halde kodladım bir şeyler ama :D buradaki koordinatı kendi arena koordinatına göre değiştir veya tırnak işaretinin arasındaki tp kodunu silerek warp arena yazabilirsin
skripti denedim. sorun çözülürse belirtmeyi unutma.
bunu kullanırsan command /warp arena da boşluk olduğu için diğer warplara gitmeyecektir istersen onu tek kelimelik bir şey olarak düzelt.
command /arena: gibi %100 çalışacaktır

Dostum Essentials'i Winrar ile aç ve Message kısmını türkçeleştir. Ben bundan bahsetmiştim sen beni yanlış anladın.
Sorun çözülürse belirtmeyi unutma.

Dostum Essentials'i Winrar ile aç ve Message kısmını türkçeleştir. Ben bundan bahsetmiştim sen beni yanlış anladın.
Sorun çözülürse belirtmeyi unutma.
Ah dostum bir anlasanız beni,şimdi messages'i değiştirdiğim halde değişmiyor diyorum.Messages'de galiba bir sorun var.

bunu kullanırsan command /warp arena da boşluk olduğu için diğer warplara gitmeyecektir istersen onu tek kelimelik bir şey olarak düzelt.
command /arena: gibi %100 çalışacaktır
Bunda'da arena mesela 750,500 gibi koordinatlarda o nasıl olacak :D

Ah dostum bir anlasanız beni,şimdi messages'i değiştirdiğim halde değişmiyor diyorum.Messages'de galiba bir sorun var.
O zaman Essentials sürümün güncel değildir. Son sürümü yüklersen ve tekrardan messages'i editlersen sorun ortadan kalkacaktır.

Kod:
command /arenabelirle:
    permission: OP
    trigger:
        set {arenaa} to location of player

command /warp arena:
    trigger:
        cancel event
        send "&6 2 saniye sonra arenaya ışınlanıyorsunuz." to player
        wait 2 seconds
        teleport player to {arenaa}

Sorunun hâlâ devam ediyor mu dostum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl