Warext Studios | Yeni Site Teması

Warext Studios

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Onaylı Satıcı
Elmaslar
22
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Merhaba değerli forum üyeleri. Uzun süredir kullanmış olduğum site temasını ve scriptimi yenilemiş bulunmaktayım. Artık tamamen dışa bağımlı sistemler kullanmak yerine yapay zekanın da bana vermiş olduğu nimetler doğrultusunda siteye güzel bir ayar çektim.

İşte Görseller
1000033312.webp

1000033313.webp

1000033314.webp

1000033315.webp

1000033318.webp

Site içi ürünler ve haberler ilerleyen günlerde doldurulacaktır.

Yeni tema ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Site halen daha yapım aşamasında olduğu için tüm hata bildirimleri ve önerilere açığım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• 1000033317.webp
    1000033317.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 4

Merhaba değerli forum üyeleri. Uzun süredir kullanmış olduğum site temasını ve scriptimi yenilemiş bulunmaktayım. Artık tamamen dışa bağımlı sistemler kullanmak yerine yapay zekanın da bana vermiş olduğu nimetler doğrultusunda siteye güzel bir ayar çektim.

İşte Görseller
Ekli dosyayı görüntüle 292639
Ekli dosyayı görüntüle 292640
Ekli dosyayı görüntüle 292641
Ekli dosyayı görüntüle 292642
Ekli dosyayı görüntüle 292644

Yeni tema ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Site halen daha yapım aşamasında olduğu için tüm hata bildirimleri ve önerilere açığım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
çok güzel göz kamaştırıcı duruyor hocam elinize sağlık.

İşte Görseller
Ekli dosyayı görüntüle 292639
Ekli dosyayı görüntüle 292640
Ekli dosyayı görüntüle 292641
Ekli dosyayı görüntüle 292642
Ekli dosyayı görüntüle 292644

ticaret scriptini sen yapıyordun galiba noldu o işte

ticaret scriptini sen yapıyordun galiba noldu o işte
Evet ben yapıyorum arka planda sürekli olarak güncelleme yapmaktayım ancak yaptığım güncellemeler yenilikten daha çok gereksiz kod temizleme, optimizasyon ve ufak tefek güncellemeler olduğu için pek paylaşmıyorum. Ayrıca maddi olarak ve yasal sorunlardan dolayı projeyi aktif olan bir siteden çok sadece geliştirmek ve sınırlarımı zorlamak kendimi geliştirmek amacıyla devam ettireceğim. İlerleyen süreçte bu sorunları çözebilirsen TR taraflı olarak birçok sorunun sitede olmayacağı güvenli bir ortam hedefliyorum.

https://www.mc-tr.com/konu/pazaryeri-sitesi-icin-oneri-destek.138011/ konu halen daha aktiftir

Sade hoş bir havası var Elinize Sağlık

Sitenizde her şey çok güzel ancak genel olarak bir renk uyuşmazlığı sezdim. Başarılar yolunuz açık olsun.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl