Warext Studios | Xenfero İçerik AI Denetim Eklentisi

Warext Studios

Odunlara Vur Vur Vur!
Onaylı Satıcı
Elmaslar
26
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

XenForo 2.3+ için geliştirilen bu eklenti, forum içeriklerinin yapay zekâ ile üretilmiş veya yapay zekâ yardımıyla düzenlenmiş olma ihtimalini tek bir işarete dayanarak değil; metin yapısı, editör davranışı, opsiyonel Writing Checker verisi, kullanıcının önceki yazım profili, içerik benzerliği ve isteğe bağlı harici model ikinci görüşünü birlikte değerlendirerek raporlar.

Eklenti ana amaç olarak editör gibi ekiplerin ai ile yazılmış metin içeriklerini denetlemek için yapılmıştır. Ancak yetkilendirme sistemi ile birlikte insanlar yazılan diğer metinleri de analiz ederek insan/ai yazımını ayırt edebilir.

Eklenti tamamen açık kaynak kodlu ve ücretsizdir. Kendi forumumuzda kullanabilirsiniz.

Eklenti planlaması, içeriği ve denetim şekli tamamen insan ile yapılmış olup kodlama tarafı gpt 5.6 sol ile yapılmıştır. Gerçek ortam testleri yapılmış olup sorunsuz çalışmaktadır. Herhangi bir sorun tespiti halinde buradan veya DC üstünden benimle iletişime geçebilirsiniz. Discord: benjamin17

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eline sağlık, mantık güzel. En kısa sürede foruma eklenmesi ve faaliyete geçmesi dileğiyle...

Detaylı incelemediğim için var mı bilmiyorum ama konunun en üstüne bir köşeye herkese açık şekilde AI raporu tahmini yüzdelik olarak gösterse tatlı olur. En azından okumakla vakit kaybetmeyiz. Tekrardan elinize sağlık, beğendim.

Eline sağlık, mantık güzel. En kısa sürede foruma eklenmesi ve faaliyete geçmesi dileğiyle...

Detaylı incelemediğim için var mı bilmiyorum ama konunun en üstüne bir köşeye herkese açık şekilde AI raporu tahmini yüzdelik olarak gösterse tatlı olur. En azından okumakla vakit kaybetmeyiz. Tekrardan elinize sağlık, beğendim.
İlgili sistem daha çok yetki bazlı ve belirttiğim gibi yetkililer için tasarlanmış bir sistem temelde. Ancak gerekli izin ayarlamaları yapılırsa kullanıcılarda ai analizi yap diyerek analiz yapabilir ve kullanıcının ne kadar ai kullandığını görebilir. Ancak sistemin tamamen doğru sonuç vermesi için api ye ihtiyaç duyuyor. lokal analiz sistemi de içine entegre var ancak tam doğru sonuç veremeyebilir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl