oyna.warext.com Warext | Ön Gösterim

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.010
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Minecraft Sunucu Adresi
oyna.warext.com
Sunucu Sürümü
1.20.5-1.21.4
Sunucu Slotu
1881

Yaklaşık 7 aydır uğraştığım bir proje olan, pek bir yenilikçi fikir içermese bile p2w karşıtı oyuncu deneyimini ön plana çıkarmayı hedefleyen bir paketimin yaklaşık %45 lik bir kısmı bitmiş durumdadır.

İçerisindeki birkaç içeriği sizlerle paylaşıp yorumlarınızı almak istiyorum.

İyi forumlar​

Son düzenleme:
Yeni başladığınız pakette küçük şeyler ayarlamaktansa herşeyi, op mesajlarını bile türkçe yapmayı yeğelerdim yani ilk hedefim sunucuya eklenen herşeyi türkçe anlaşılır yapmak olurdu. Yaptığınız çalışmalar detaycı olmuş buda daha ilgi çekici hoş duran şeyler. Diyalogdur sestir iyi bir çalışmaya benziyor başarılar.

Yeni başladığınız pakette küçük şeyler ayarlamaktansa herşeyi, op mesajlarını bile türkçe yapmayı yeğelerdim yani ilk hedefim sunucuya eklenen herşeyi türkçe anlaşılır yapmak olurdu. Yaptığınız çalışmalar detaycı olmuş buda daha ilgi çekici hoş duran şeyler. Diyalogdur sestir iyi bir çalışmaya benziyor başarılar.
Genel olarak çoğu mesajı Türkçeleştirme yapmaktayım ve Sunucu Sahibi hariç herhangi bir kişide op olmayacağı için Admin rütbesi ve altındaki her mesaj türü tamamiyle Türkçe olacaktır.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

İlk projede oynadımmı oynamadımmı hiç hatırlayamadım şuan zaman çabuk geçiyor :sohappy: daha dün gibi hatırlıyorum diğer projei sanki hiç varolmamış gibi garip bi his oldu şuanda içimde onun dışında yine piyasanın yüzdelik kısmına göre emek gösterip emek sarfettiğiniz için elbette umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz türkiye piyasasına bol bol emek kokan yeni sunucular şart başarılar tekrardan :heart:

İlk projede oynadımmı oynamadımmı hiç hatırlayamadım şuan zaman çabuk geçiyor :sohappy: daha dün gibi hatırlıyorum diğer projei sanki hiç varolmamış gibi garip bi his oldu şuanda içimde onun dışında yine piyasanın yüzdelik kısmına göre emek gösterip emek sarfettiğiniz için elbette umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz türkiye piyasasına bol bol emek kokan yeni sunucular şart başarılar tekrardan :heart:
Değerli yorumun için teşekkürler. Önceki projede de alanında tek olan devasa bir haritası olan hikayeli bir mmorpg survival denemiştik ama maalesef oyuncular daha introya bakmadan sunucudan çıktı :D

Bunun harici ilk projem değil daha öncesinde birçok projem oldu. İlk projemden beri muhtemelen benle olan 1 2 kişi vardır. Tekrardan teşekkürler<3

Gayet büyük gelişmeler var, AmetistMC zamanlarından çalışmalarını hatırlıyordum, tek kişilik bir yapım olduğunu var sayarsak başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İlla ki bir derdim varsa o da şunlardır:

- NPC diyalogları tek seferliğine gösterilmeli veya komut kullanılarak çalıştırıldığında diyaloğu atlamalı
- AFK alanında ödül alınca menülerdeki gibi bir ses oynatmalı

Gayet büyük gelişmeler var, AmetistMC zamanlarından çalışmalarını hatırlıyordum, tek kişilik bir yapım olduğunu var sayarsak başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İlla ki bir derdim varsa o da şunlardır:

- NPC diyalogları tek seferliğine gösterilmeli veya komut kullanılarak çalıştırıldığında diyaloğu atlamalı
- AFK alanında ödül alınca menülerdeki gibi bir ses oynatmalı
AmetistMC den beri benimle olan az kişiden biri olduğun için gayet mutluyum.

Önerilerin için teşekkürler. Npc diyologları için tek seferlik gösterme yanında bununla ilgili olarak her seferinde göster-diyaloğu atla-cevaplama sistemi gibi belli başlı menü sistemlerini geride bırakacak farklı içerikler düşünüyorum. Komut kullanılarak çalıştığında diyolog olmadan doğrudan menüye atmakta. Afk alanı önerisine gelecek olursak çok güzel bir öneri ve en kısa sürede ekleme yapacağım.

Yorumun için teşekkürler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl