Tanıtım WardenMob | Sunucunuza wardeni getirin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stephan53

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
34

Discord:

Stephan53#4195

Minecraft Sürümleri
1.16, 1.17, 1.18
Merhabalar bugün WardenMob eklentisinden bahsedeceğim. Bu eklenti sunucunuza texture pack yardımı ile Wardeni getirmenizi sağlıyor. Kullanımı çok basit plugins klasörüne eklentiyi atmanız yeterlidir. Wardenin ne kadar derinlikten itibaren spawn olacağını config.yml üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.. Texture packin çalışması için optifine gerekiyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1653500516807.png

Son düzenleme:
Tanıtım baya güzel olmuş, özellikle bu plugin 1.16.5 gibi sürümler kullanan Survival sunucuların işine yarayacaktır. Fakat sadece biraz konu tasarımı çok iyi değil.

Merhabalar bugün WardenMob eklentisinden bahsedeceğim. Bu eklenti sunucunuza texture pack yardımı ile Wardeni getirmenizi sağlıyor. Kullanımı çok basit plugins klasörüne eklentiyi atmanız yeterlidir. Wardenin ne kadar derinlikten itibaren spawn olacağını config.yml üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.. Texture packin çalışması için optifine gerekiyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 202388
Çok güzel gözüküyor, başarılarının devamını 4 gözle bekliyorum

YENİ GÜNCELLEME!

- Wardenin spawnlanma sıklığı, canı artık ayarlanabiliyor ve warden sizi fark edince ses çıkarıyor.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl