Tasarım WANF NETWORK LOGO TASARIMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batuwanf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 79

batuwanf

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Minecraft
btwanf

Discord:

batuwanf

WanF Network isimli sunucu için yaptığım Minecraft logo konseptli logo çalışması. (Videolarda kullanmak için animasyonlu giriş ve çıkış hali de mevcuttur burada paylaşamıyorum referans olarak isteyenlerle paylaşabilirim)

1000068238.webp

Tasarımda bozuk parçalar var özellikle alttaki network yazısı piksel olarak uyumsuz ve bozuk (k harfi asimetri kalmış mesela) üstteki yazının gölgesini daha iyi hale getirebilirsen çok güzel olur ve alttaki network yazısıyla perspektifi tutturman lazım eline sağlık

Tasarımda bozuk parçalar var özellikle alttaki network yazısı piksel olarak uyumsuz ve bozuk (k harfi asimetri kalmış mesela) üstteki yazının gölgesini daha iyi hale getirebilirsen çok güzel olur ve alttaki network yazısıyla perspektifi tutturman lazım eline sağlık
Bu logoyu 2024'te PixelLab'dan yapmıştım, o uygulamada gölgeyi max böyle yapabiliyordun. Network yazısı da birebir Minecraftia fontu kullanılarak yazıldı, biraz asimetrik bir font olduğunu biliyorum. Yorumun için teşekkürler :)

Elinize Sağlık sade güzel gözüküyor

Bu logoyu 2024'te PixelLab'dan yapmıştım, o uygulamada gölgeyi max böyle yapabiliyordun. Network yazısı da birebir Minecraftia fontu kullanılarak yazıldı, biraz asimetrik bir font olduğunu biliyorum. Yorumun için teşekkürler :)
İllüstrator kullan daha verimli olduğunu anlayacaksın

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl