Çözüldü //wand sınırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

selam arkadaşlar ben creative sunucusu yapmaya başladım oyunculara //wand yetkisi vermek istiyorum amma velakin en fazla 25blok koyabilcekler ve kendi arsaları dışında hiçbiyeri elliyemicekler bu skriptle mi yapilir pluginle yapıp atarmısınız bide o 25blok sınırını nerden değiştirebilirim onuda gösterirmisiniz ilerde belki değiştiririm diye şimdididen teşekkür ederim iyi oyunlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yardım etcek yokmu

Son düzenleme:
Öncelikle GroupManager adlı eklentiyi kullanarak wand yetkisi vermek istediğin grubu oluştur.(Eğer grup oluşturmayı bilmiyorsan aşağıdaki linkleri inceleyebilirsin.)
Daha sonra oluşturduğun bu gruba worldedit.wand yetkisini ekle.

2. İsteğini ise PlotMe adlı eklentiyi kullanarak belirli arsalarda yapı yapılmasına izin vererek halledebilirsin.(Eğer PlotMe eklentisini kullanmayı bilmiyorsan aşağıdaki linkleri inceleyebilirsin.)

GroupManager Rehberi
Plotme Rehberi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikle GroupManager adlı eklentiyi kullanarak wand yetkisi vermek istediğin grubu oluştur.(Eğer grup oluşturmayı bilmiyorsan aşağıdaki linkleri inceleyebilirsin.)
Daha sonra oluşturduğun bu gruba worldedit.wand yetkisini ekle.

2. İsteğini ise PlotMe adlı eklentiyi kullanarak belirli arsalarda yapı yapılmasına izin vererek halledebilirsin.(Eğer PlotMe eklentisini kullanmayı bilmiyorsan aşağıdaki linkleri inceleyebilirsin.)

GroupManager Rehberi
Plotme Rehberi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
belirli arsalarda nasıl yapı izni vericez onu anlamadım //wand kullanarak mesela en fazla 250tane blok koyabilsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl