play.w4community.com W4COMMUNITY - Nostalji Conconcraft - 1.21.4

CamurluKek

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
CamurluKek

Discord:

w4fflewp

Minecraft Sunucu Adresi
play.w4community.com
Sunucu Sürümü
1.21.4
Sunucu Slotu
2026
750abe1d-c5af-4221-85a1-04cb455c.webp

AI Tarafından yapıldı, boş göndermek içimden gelmedi.

Sunucu İçi Görseller:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aslında bir çok özellik var lakin, şuanlık bunları göstermek istiyorum. Bu sunucuyu tamamen zevkine geliştiriyorum, eskiden o 12-13 yaşlarımda oynadığım Conconcraft
sunucuları gibi bir sunucu oluşturmak istedim. Ayrıca, X platformda canlı yayın yaptığım içinde yayındaki insanlarla birlikte oynayabileceğim bir oyuna ihtiyacımız vardı.
Siz değerli MC-TR Forum üyeleri, Conconcraft teması geldiğinde bunu seven kitlenin bu sunucuyu takip edeceğinden eminim :)

Ayrıca, sunucu hakkında şunu söyleyebilirim ki. Farklı Conconcraft sunucularında olduğu gibi Polis,Hırsız vs. farklı türlü meslekler bulunmamaktadır. Herkesin aşina olduğu
bildiği Madenci,Oduncu vs. meslekleri mevcut. Ayrıca, sunucuda ticaret'e odaklı olduğumuz için bir çok şeyi sunucuya satamazsınız. Özel balık ve kişiye özel at kiralama sistemleri ile ufak tefek elimizden geldiğince süslüyoruz.

Benden bu kadar, meraklısı için 2026'da bizi takip etmeli ^^​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl