Gönüllü VyronNW yetkili alimları

Vyron

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
18
Minecraft
Vyron

Discord:

memocan1112

📢 VyronNw Yetkili Alımları Başladı!

Merhaba MC-TR Ailesi!

VyronNw ekibi olarak sunucumuzu daha kaliteli ve aktif bir hale getirmek için yeni ekip arkadaşları arıyoruz. Eğer sorumluluk sahibi, saygılı ve ekip çalışmasına uyumlu biriysen seni de aramızda görmek isteriz!

📌 Sunucu Bilgileri

Sunucu Adı: VyronNw

Sürüm: 1.16+ - 1.21.x

Oyun Modu: Whitelİst SMP

📋 Alımı Yapılan Yetkiler

- Rehber
- Moderatör
- Admin
- Mimar (Builder)
- Discord Destek Ekibi
- Genel Koordinatör
- Yönetici
- Aac
- Geliştirciler
( Ekstra)
- Youtuber

✅ Başvuru Şartları

- En az 14 yaşında olmak.
- Mikrofonunun çalışıyor olması (tercihen).
- Discord'u aktif kullanmak.
- Saygılı ve olgun davranışlar sergilemek.
- Takım çalışmasına uyum sağlayabilmek.
- Günlük en az 2-3 saat aktif olabilmek.
- Hile, küfür ve toksik davranış geçmişine sahip olmamak.
- Sunucu kurallarına uymayı kabul etmek.

🎯 Yetkililerden Beklentiler

- Oyunculara yardım etmek.
- Sohbet düzenini korumak.
- Hile kullanan oyuncuları yetkililere bildirmek.
- Sunucu gelişimi için fikir sunmak.
- Etkinliklerde görev almak.
- Aktif ve örnek bir yetkili olmak.

💰 Ücret Durumu

Bu alımlar gönüllülük esasına dayalıdır (Ücretsiz). İlerleyen dönemlerde başarılı ve aktif yetkililere özel ödüller veya avantajlar sağlanabilir.

📝 Başvuru Formu

Adınız:

Yaşınız:

Discord Kullanıcı Adınız:

Minecraft Kullanıcı Adınız:

Daha önce yetkili oldunuz mu? Nerelerde?:

Günlük aktif olabileceğiniz süre:

Hangi yetkiye başvuruyorsunuz?:

Neden sizi seçmeliyiz?:

Sunucuya nasıl katkı sağlayabilirsiniz?:

Eklemek istediğiniz bir şey var mı?:

📬 İletişim

Başvurularınızı bu konu üzerinden veya belirtilen iletişim yöntemi üzerinden iletebilirsiniz.
(Discord ekleme başvurusu)
- memocan1112

Başvuru yapan herkese şimdiden teşekkür eder, başarılar dileriz.

VyronNw Yönetim Ekibi

Başarılar umarım güzel yetkililer bulursun

Umudunu kesme abeey elbet birilerii başvurucaktıır

abey etmiyorum Abbbeyyyy Yeni bir sunucu açıyoruz Minecraft değil ama yazılım kursudur ücretsiz Ücretli Minecraft reklamı paket vb
Eline Koluna Sağlıık Abeey ne güzel düşünüyorsuun iştee bir gün olmaz bir gün oluur

Eline Koluna Sağlıık Abeey ne güzel düşünüyorsuun iştee bir gün olmaz bir gün oluur
İnşallah abey seni sayende bana destek çıktın sunucuya beklerim hep gelmeden 3 dakika önce haber et ama duyurunu atalim :)))

İnşallah abey seni sayende bana destek çıktın sunucuya beklerim hep gelmeden 3 dakika önce haber et ama duyurunu atalim :)))
Estağfurullah Abeey ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaa İnşallah bir gün uğrarıım seviliyorsuunn

Estağfurullah Abeey ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaa İnşallah bir gün uğrarıım seviliyorsuunn
ya abey bu yetkili alim forumunu silsek ben yeni bir duzenleme yapıyorumda bu aksam veya yarın atmam lazım yeni açılan sunucu ile ilgili kurallara Uygun olcak merak etmeyin:)

ya abey bu yetkili alim forumunu silsek ben yeni bir duzenleme yapıyorumda bu aksam veya yarın atmam lazım yeni açılan sunucu ile ilgili kurallara Uygun olcak merak etmeyin:)
Istersen o mesajını düzenlee başlığı değiştirerek at silmesen bile konu başka konu isee yeni konuu açabilirsinnn

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl