Çözüldü Vulcan mı Spartan mı? 2025’te Hâlâ Hangisi Daha İyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nediyoolumlan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
adasdf

Discord:

f redsv gcdfsg

Uzun ——zamandır bir anti hile arayışındayım çok kararsızım yardımcı olurmusunuz?

Kendim kişisel olarak vulcanı tercih ediyorum. Reddit'de biraz araştırma yaparsanız çoğu kişinin spartandan nefret ettiğini anlayabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Vulcan hem log konusunda hemde engelleme konusunda üst düzey bi plugin iyi forumlar

vulcan'ın spartan'dan bir tık daha iyi olduğunu söyleyebilirim sizlere.

Vulcan ve Spartan karşılaştırılamaz, kullanacaksan Vulcan kullanmalısın.

spartan satın alanlara vulcan bedava frap reis sağolsun :D vulcan kullanın direk

Şöyle ki, bir zamanlar Spartan ile Vulcan arasında ciddi bir tartışma yaşandı. Millet Spartan eklentisinden dolayı mağdur olmuşlardı(Olayı tam hatırlamıyorum). Bunun üzerine Vulcan, belirli bir süreliğine, Spartan lisansına sahip kişilere herhangi bir ücret talep etmeden Vulcan hediye etti.

Tabi ilerleyen zamanlarda tartışma çözüldü diye hatırlıyorum ama şuan ikisinin de durumu hakkında net bilgim yok ama ben de Vulcan sahibi olduğumu söylemeliyim. Ayrıca Vulcan tarafından ünlü bir Youtuber'ın hile kullandığı ortaya çıkarılmıştı. Bunun üzerine ünlü Youtuber hile kullandığını itraf etmişti ve özür dilemişti.

Eklentiler hakkında teknik bilgi vermiyorum ama böyle olaylarlar olduğunu da bilmeni isterim. Belki karar verirken sana yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl