PerfecTolga
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- FamilieSezen
Discord:
tolga6606
tolga6606
kashiandwazaki
Güvenmeden denemeden inanmayın bunlara hocam. Hile açan arkadaş ile birlikte sesliye geçin, arkadaş yayın açıp korumasının çalıştığını kanıtlasın ondan sonra alışveriş yapın. GrimAC eklerseniz ve güzel düzenlerseniz engelleyebilirsiniz.discord adresim mevcut yazarsanız sevinirim :)
ElitesBuilds
Basbaya dolandırıcı demiş oluyorsun bana bu kanıya nereden vardın :DGüvenmeden denemeden inanmayın bunlara hocam. Hile açan arkadaş ile birlikte sesliye geçin, arkadaş yayın açıp korumasının çalıştığını kanıtlasın ondan sonra alışveriş yapın. GrimAC eklerseniz ve güzel düzenlerseniz engelleyebilirsiniz.
tolga6606
Merhaba Rahmi vulcanı anticheataddions ile değiştirdim sorunum düzeldi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için konu kapanabilirGüvenmeden denemeden inanmayın bunlara hocam. Hile açan arkadaş ile birlikte sesliye geçin, arkadaş yayın açıp korumasının çalıştığını kanıtlasın ondan sonra alışveriş yapın. GrimAC eklerseniz ve güzel düzenlerseniz engelleyebilirsiniz.
kashiandwazaki
Kişisel bir sorunum yok, bunu yazarken nickine bile bakmadım. Piyasada yapılan alışverişlerin %70 i hüsran ile sonuçlandığı için söyledim.Basbaya dolandırıcı demiş oluyorsun bana bu kanıya nereden vardın :D
ElitesBuilds
Aynen öyle tüm kanıtı sunarım sorun yok <3Kişisel bir sorunum yok, bunu yazarken nickine bile bakmadım. Piyasada yapılan alışverişlerin %70 i hüsran ile sonuçlandığı için söyledim.
Eğer zaten ürünün dediğin gibiyse kanıt sunmanda da sorun yoktur, iyi forumlar.
umut54
Kişisel bir şey dememiş bu kişiden satın almayın gibi neden böyle bir tepki verdiğinizi anlamadım ? Sadece arkadaş piyasada yeni iş yapmaya başladıysa diye bilgi sağlamış. Eğer yaptığınız config dosyasına güveniyorsanız açarsınız kanıtınızı sunarsınız sorun çözülür. İyi forumlar.Basbaya dolandırıcı demiş oluyorsun bana bu kanıya nereden vardın :D
takendisiyim
Kimse size dolandırıcı demiyor, arkadaşın yazdığı cümleden buna nereden vardınız anlayamadım, kişiye sadece Satın almadan önce yayında configin hile engellediğini gösteren kanıt isteyin almadan önce yazmış, bu zaten YAPILMASI gereken bir şey, olması gereken normal birşey söylenince neden dolandırıcılık ima edilsin?Basbaya dolandırıcı demiş oluyorsun bana bu kanıya nereden vardın :D
takendisiyim
Bu arada AntiCheatAdditions başlı başına bir anti-hile değil, amacı başka bir anti-hile ile birleştirilen diğer anti-hilelerin zayıf noktalarını kapatmaya çalışan yardımcı bir eklentidir, size kim Vulcanı kaldırıp bunla değiştirin dediyse biraz kolpa atmış. Eklentinin amacı bununla beraber başka TAM bir anti-hile kullanmak...Merhaba Rahmi vulcanı anticheataddions ile değiştirdim sorunum düzeldi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için konu kapanabilir
umut54
Evet eklenti tam olarak eklentinin amacı budur. Bu mesajı görmemiştim ben görsem burada uyarı yapardım vulcan satın aldıysanız neden kaldırıp farklı bir hile yazılımı kuruyorsunuz ki ?Bu arada AntiCheatAdditions başlı başına bir anti-hile değil, amacı başka bir anti-hile ile birleştirilen diğer anti-hilelerin zayıf noktalarını kapatmaya çalışan yardımcı bir eklentidir, size kim Vulcanı kaldırıp bunla değiştirin dediyse biraz kolpa atmış. Eklentinin amacı bununla beraber başka TAM bir anti-hile kullanmak...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!