Çözüldü Vulcan Hile çalıştırıyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PerfecTolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 266
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PerfecTolga

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
FamilieSezen

Discord:

tolga6606

Vulcan hile korumasını satın almama ragmen 20 Euroya hile korumasında her şekilde kill auro deli gibi çalışıyor ayriyetten oyuncular flight/speed açabiliyor ve açtıktan bir kaç saniye sonra atıyor oyundan

discord adresim mevcut yazarsanız sevinirim :)
Güvenmeden denemeden inanmayın bunlara hocam. Hile açan arkadaş ile birlikte sesliye geçin, arkadaş yayın açıp korumasının çalıştığını kanıtlasın ondan sonra alışveriş yapın. GrimAC eklerseniz ve güzel düzenlerseniz engelleyebilirsiniz.

Güvenmeden denemeden inanmayın bunlara hocam. Hile açan arkadaş ile birlikte sesliye geçin, arkadaş yayın açıp korumasının çalıştığını kanıtlasın ondan sonra alışveriş yapın. GrimAC eklerseniz ve güzel düzenlerseniz engelleyebilirsiniz.
Basbaya dolandırıcı demiş oluyorsun bana bu kanıya nereden vardın :D

Merhaba Rahmi vulcanı anticheataddions ile değiştirdim sorunum düzeldi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için konu kapanabilir

Kişisel bir sorunum yok, bunu yazarken nickine bile bakmadım. Piyasada yapılan alışverişlerin %70 i hüsran ile sonuçlandığı için söyledim.

Eğer zaten ürünün dediğin gibiyse kanıt sunmanda da sorun yoktur, iyi forumlar.

Kişisel bir sorunum yok, bunu yazarken nickine bile bakmadım. Piyasada yapılan alışverişlerin %70 i hüsran ile sonuçlandığı için söyledim.

Eğer zaten ürünün dediğin gibiyse kanıt sunmanda da sorun yoktur, iyi forumlar.
Aynen öyle tüm kanıtı sunarım sorun yok <3

Hiç bir hile koruması sizlere %100 hileyi çalıştırmam diye bir garanti veremez. Sizler eklediğiniz hile korumasının config dosyasını sunucunuza göre düzenlemelisiniz. Bunu bir hesabınızdan hile ile oyuna girip test ederek yapabilirsiniz.

Kişisel bir şey dememiş bu kişiden satın almayın gibi neden böyle bir tepki verdiğinizi anlamadım ? Sadece arkadaş piyasada yeni iş yapmaya başladıysa diye bilgi sağlamış. Eğer yaptığınız config dosyasına güveniyorsanız açarsınız kanıtınızı sunarsınız sorun çözülür. İyi forumlar.

Kimse size dolandırıcı demiyor, arkadaşın yazdığı cümleden buna nereden vardınız anlayamadım, kişiye sadece Satın almadan önce yayında configin hile engellediğini gösteren kanıt isteyin almadan önce yazmış, bu zaten YAPILMASI gereken bir şey, olması gereken normal birşey söylenince neden dolandırıcılık ima edilsin?

Ana konu içeriğine gelecek olursak, Vulcanın discordundan config ile yardımlar alabilirsiniz baya yardımcı eden kişiler oluyor düzenli irtibata geçerseniz sizlere baya tavsiyede bulunacak ve yardımcı olacaklardır, özellikle önceden antihile eklentileri üstünde çalışmamış violation ve check configleri üstünde aşina olmayan arkadaşlar mutlaka ama mutlaka bilenlerden ve eklenti yapımcılarından yardım alması gerekiyor bu konularda, kendi başınıza yapmanız zor.

Son düzenleme:
Merhaba Rahmi vulcanı anticheataddions ile değiştirdim sorunum düzeldi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için konu kapanabilir
Bu arada AntiCheatAdditions başlı başına bir anti-hile değil, amacı başka bir anti-hile ile birleştirilen diğer anti-hilelerin zayıf noktalarını kapatmaya çalışan yardımcı bir eklentidir, size kim Vulcanı kaldırıp bunla değiştirin dediyse biraz kolpa atmış. Eklentinin amacı bununla beraber başka TAM bir anti-hile kullanmak...

Bu arada AntiCheatAdditions başlı başına bir anti-hile değil, amacı başka bir anti-hile ile birleştirilen diğer anti-hilelerin zayıf noktalarını kapatmaya çalışan yardımcı bir eklentidir, size kim Vulcanı kaldırıp bunla değiştirin dediyse biraz kolpa atmış. Eklentinin amacı bununla beraber başka TAM bir anti-hile kullanmak...
Evet eklenti tam olarak eklentinin amacı budur. Bu mesajı görmemiştim ben görsem burada uyarı yapardım vulcan satın aldıysanız neden kaldırıp farklı bir hile yazılımı kuruyorsunuz ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl